Sta vas privlaci??

1

Sta vas privlaci??

offline
  • Pridružio: 01 Maj 2008
  • Poruke: 4

cao ljudi, ja sam nova na ovom forumu, ali evo nesto me bas zanima..... kakve vas djevojke/momci privlace. interesuje me osim izgleda i neke osobine koje vas privlace kod osobe.

evo ja cu prva da kazem da volim komunikativne i normalne momke, to je nesto sto me najvise privlaci ali naravno i izgled, ali ne mora biti bas manekenske gradje.

ajde da vidim sta vi mislite. bilo bi mi drago da se jave i djevojke i momci.... pozz za sve:))

Dobrodosla... smešak
Pa sve zavisi. Kako ti zivot kaze ili neka pticica na grani. No meni je bitna i duhovna i intelektualna strana. Volim bistre devojke...

Mada puno je ljudi dalo svoje misljenje o tome sta vole kod suprotnog pola na raznim temama. Nisam siguran koje su u pitanju, ali ima pretrazivac pa potrazi po kljucnim recima.

I jos nesto mislim da ce ovo u blogove Wink jer nije ljubavni problem a nije rec ni o ljubavi vec izboru partnera...
poz

hvala leonard:)
pa da i meni je dosta bitna duhovna strana, ali nekako mislim da se danas vise gleda izgled.

nadam se da ce jos neko nesto napisati, zanima me da cujem razna misljena.... tebi hvala jer ti si se ipak prvi javio:)))

Hoce , hoce...znas onu pesmu, devojke u letnjim haljinama volim...
E posle dolazi, intelektualna osobina.

Dok sam bila mlada, uglavnom su me privlačili skotovi privlačnog izgleda koje sam, naravno, idealizovala. Kako sam starila i sazrevala uviđala sam da i neprivlačni mogu biti skotovi, i to još veći. Sve mi je teže da idealizujem ljude. I dalje se divim spoljašnjoj lepoti i mladosti, ali na distanci.
Sad obrađujem svoj vrt, pijem zeleni čaj, čitam i pomalo i sama pišem. Pretvaram se u Voltera u ženskom obličju pre starosti. Starim i ja, al u ljubav vere nemam. Više bih volela da ličim na Margerit Jursenar (i da imam njen dar, of course, eh, puste želje) koja je živela u Vermontu sa jednom ženom, ali mene žene ne privlače, još uvek ne Mr. Green

sad sam u takvim godinama kada ne gledam preterano neke duhovne osobine jer mi ne treba jos za sad neka ozbiljnija vezica.

volim divlje devojke, ne neke previse nafrakane da izgledaju ko pevacice iz granda, nego normalne lepe i zgodne devojke. kod fizickog izgleda fetis mi je kosa. po meni frizura moze totalno da upropasti izgled same devojke ali moze i doprineti da mi se jos vise svidja. znaci kada sam vec odredio da je devojka lepa, zgodna i da se vecinom uklapa u moje kriterijume dopadanja onda gledam kakva je. ne volim cutljive devojke, volim one divlje koje umeju da odgovore na moje opaske, da budu i malo bezobrazne u meri koliko sam ja bezobrazan prema njima i najbitnije od svega da imamo zajednicke teme za razgovor. i naravno da budu otvorenih shvatanja...

toliko od mene... Wink

@majuska21
Dobrodosla na jedan od najboljih sajtova ikada!!!!!!!

Ma, Srbija je puna lepih devojaka tako da uglavnom, za sada, samo na to obracam paznju dok mi je intelekt prilicno nebitan. Najvaznije posle izgleda je da devojka ne smara.
Kada budem hteo da se zenim vodicu devojku na ispitivanje da joj utvrdim koeficijent inteligencije...

Peace......

e pa bas ima zanimljivih i razlicitih odgovora. super ste.....

zokizmaj pa valjda ces moci sam da skuzis koliko ti je djevojka pametna, (i da li je uopste) bez ispitivanja, nije to toliko tesko otkriti:)))
pozz

1. Dobro dosla Majo.

2. -Svasta nesto... Sve valjda, oklen znam.
Mada, volim kada odguruju tanjir od sebe blagovremeno... Gojnost je ono sto me uzasava, mada nemam tijeh straheva da bih je se morao kloniti; (svakakve stvari valja videti i probati, pa, jesam Embarassed Very Happy )...
-Blesavo ti pitanje, uzgred. Ima nas ovde i paranormalnih, cisto da znas... (laj'o bi ja jos no ne smijem...)

Konkreno sta Vas zanima od suprotnog pola mislim da najvise ima veze od vise faktora:
sa kim ste odrastali( ulicni odgoj ),
kako ste odgajani,
u kojem sloju drustva zivite,
vasa inteligencija.

Inace nema nekih pravila, ali je po meni ocigledno da razlicitosti stvaraju vezu, a slicnosti je odrzavaju Smile

A sada generalno, mozda suludo, ako riba ima ruzno ime, recimo Ljubinka, Jadranka, Stojanka, ftw? Odmah nema tu ni pola ribe.

Dalje stav je meni jako jako bitan, znaci i u stasu i u glasu.
Moze imati uticaja i misljenje vecine o toj osobi (naravno vise uticaja ima lose nego dobro misljenje) Zagrljaj

Otvorenost i komunikativnost je kljuc uspjeha, ali naravno ne cvakanje u prazno. Poljubac

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1244 korisnika na forumu :: 57 registrovanih, 8 sakrivenih i 1179 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Acivi, adamantadv, amaterSRB, Andrija357, armor, ArmyBoss, Atomski čoban, bojankrstc, bokisha253, ccoogg123, comi_pfc, dane007, darcaud, dekan.m, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, dragoljub11987, dule10savic, flash12, Futurama, Georgius, Gosha101980, goxin, hooraay, hyla, JimmyNapoli, karevski, Marko Marković, mgolub, Mi lao shu, milenko crazy north, milimoj, mkukoleca, moldway, Ne doznajem se u oružje, nebkv, ObelixSRB, Panter, panzerwaffe, pein, Rakenica, royst33, Shinobi, Sir Budimir, slonic_tonic, SR-3m, Srle993, suton, Tragač, tubular, Tvrtko I, VJ, vlad4, Vlada78, VP6919, Wrangler