Debug Assertion Failed C++

Debug Assertion Failed C++

offline
  • Pridružio: 24 Dec 2007
  • Poruke: 1592
  • Gde živiš: Beograd

Danas sam u svojoj firmi dizao sistem(Xp),medjutim posle instalacije drajvera za grafiku,svaki put mi se pojavi upozorenje i to samo kada kliknem desnim klikom.Da li neko znam sta mi moglo da bude....



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Jesi instalirao latest drivere za graficku ? Koja je graficka u pitanju ?
Uslikaj startup prozor da pogledam nesto.



offline
  • Pridružio: 24 Dec 2007
  • Poruke: 1592
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 15 Nov 2009 15:54

Izini sto se nisam ranije javio,nisam stigao.Grafika je ATI HD4350 512,




Dopuna: 15 Nov 2009 17:35

Ne znam sta bi moglo da bude,samo da kazem komp je cist tek podignut sistem...

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Odavde skini drajvere za graficku i javi rezultate.

offline
  • Pridružio: 24 Dec 2007
  • Poruke: 1592
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 15 Nov 2009 19:15

Sada je sve isto samo sto prijavljuje Explorer.exe umesto verclsid.exe

Dopuna: 15 Nov 2009 19:16

Bas me nervira i stalno puca explorer,ne mogu nista da instaliram.

Dopuna: 16 Nov 2009 0:25

Da li moze neko da mi pomogne stvarmo mi je hitno,hvala

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Imas li instaliran .net framework?
Ovo mi smrdi na catalyst control center, koji koristi .net, mada ne mora da znaci.

U svakom slucaju, instaliraj .netove, profuraj windows update.

offline
  • Pridružio: 24 Dec 2007
  • Poruke: 1592
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 16 Nov 2009 15:55

Imam instaliran ali 2.0,posto nemam internet pristup trenutno,pa cu morati kod kuce da preacim komp.Javljam za koji dan....

Dopuna: 16 Nov 2009 22:20

Resio sam problem i to instaliranjem svezeg net framework-a.
Havala ti puno...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 491 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 2 sakrivenih i 475 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, _Sale, babaroga, Bloody, Djole, goxin, havoc995, hyla, Mixelotti, samsung, t.mile, vathra, yrraf, 223223