Nemam zvuk na racunaru

Nemam zvuk na racunaru

offline
  • Freon 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 25 Jun 2012
  • Poruke: 2

Poz
danas je sve bilo ok sto se tice zvuka dok moj brat i drug nisu iskljucili kabel i ukljucili slusalice,..
posto im slusalice nisu radile vratili su sve kao ranije i sad nema zvuka
sto se drajvera tice koristim soundmax na xp-u i sve je namsteno kako treba i svi kablovi su ukljuceni i svetli zvucnik normalno a zvuka nemam
gledao sam da nije ukljucen mute i sl. i sve stoji normalno po default-u
i kad sam otisao na test sound ovo mi je izbacilo:
DirectSound test results: Failure at step 19 (User verification of software): HRESULT = 0x00000000 (error code)

jel zna neko u cemu je problem hitno mi je...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Restartuj racunar, ako nisi. Reinstaliraj drajvere, ako nisi.



offline
  • Freon 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 25 Jun 2012
  • Poruke: 2

reinstalirao sam drajver soundmax i sad radi
hvala Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 608 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 6 sakrivenih i 574 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amstel, awathorn, Boris90, Cirkon, Djokkinen, havoc995, Jethro, Klecaviks, lažni đoko, LUDI, Mihajlo, milimoj, Mixelotti, mushroom, mustangkg, nuke92, Oluj2.1, pavle_pzs, piton, sakota79, sams6245, spektorsky, theNedjeljko, wolf431, zexoni, zixmix, Živković