SIEPA raspisala konkurs za dodelu 60 miliona dinara...

SIEPA raspisala konkurs za dodelu 60 miliona dinara...

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2006
  • Poruke: 2215
  • Gde živiš: in the heart of the city

...za izvozni marketing - prijave do 11. aprila

Agencija za promociju izvoza i strana ulaganja raspisala je konkurs za dodelu 60 miliona dinara bespovratne finansijske pomoći malim i srednjim preduzećima za izvozni marketing.

Iznos sredstava koji može biti odobren po preduzeću kreće se od 150.000 do 1,5 miliona dinara, rok za podnošenje prijave je 11. april, a troškovi za odabrane aktivnosti nadoknađivaće se u visini od 50%, bez PDV.

Kako je navedeno u saopštenju, SIEPA je po četvrti put raspisala konkurs za dodelu bespovratnih sredstava srpskim izvoznim preduzećima, koja će biti dodeljivana putem javnog konkursa.
Aktivnosti i troškovi za koje mogu biti odobrena sredstva podrazumevaju istraživanje stranog tržišta, učešće na međunarodnim privrednim sajmovima u inostranstvu i izradu dizajna novog pakovanja i promotivnih materijala.

Finansijska pomoć namenjena je pre svega uspešnim malim i srednjim preduzećima, koja se bave proizvodnjom robe ili pružanjem usluga namenjenih izvozu, koja nemaju većinsku zastupljenost na tržištima u inostranstvu, a poseduju potencijal i dobre poslovne projekte da to ostvare.

U prethodna tri kruga programa bespovratne finansijske pomoći, isplaćeno je 165 miliona dinara, a od 2006. godine, kada je počeo program, sredstva je dobilo 269 preduzeća od ukupno 530 prijavljenih.

U najvećem broju slučajeva sredstava su odobravana za učešće na međunarodnim sajmovima i izradu promotivnih materijala.

Izvor: http://www.economy.rs/vesti/index.php?action=vesti&subact=full&id=5363



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 815 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 773 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, A.R.Chafee.Jr., airsuba, Atomski čoban, babaroga, bojank, CikaKURE, Dorcolac, FileFinder, HogarStrashni, Karla, Krvava Devetka, loon123, Lord Nem, lord sir giga, Metanoja, milenko crazy north, Milometer, Milos82, MilosKop, Misirac, Motocar, nebidrag, nemkea71, nuke92, Panter, pein, procesor, Sirius, Srle993, stagezin, stegonosa, Stoilkovic, tubular, VitezKoja, Yugol33, |_MeD_|