Windows 8 Release Preview dostupan za preuzimanje

1

Windows 8 Release Preview dostupan za preuzimanje

offline
  • Aco  Male
  • Moderator foruma
  • Aleksandar
  • Pridružio: 12 Maj 2006
  • Poruke: 16823
  • Gde živiš: /home/aco

Microsoft je upravo objavio dostupnost Windows 8 Release Preview verzije (RC), koju zainteresirani korisnici, baš kao i prethodne verzije, mogu besplatno preuzeti sa Microsoftovih stranica.

http://hardwarebase.net/vijesti/11898/windows-8-re.....reuzimanje



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Sta, to ne moze da se odradi preko Windows Update-a?



offline
  • Pridružio: 26 Avg 2010
  • Poruke: 10621
  • Gde živiš: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building

TwinHeadedEagle ::Sta, to ne moze da se odradi preko Windows Update-a?

Ne. Moraš da odradiš clean install.

offline
  • Pridružio: 19 Dec 2010
  • Poruke: 1106
  • Gde živiš: Beograd

Kakvi pajseri.

offline
  • Pridružio: 26 Avg 2010
  • Poruke: 10621
  • Gde živiš: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building

Stewdza ::Kakvi pajseri.

Što to? Takva situacija je bila i sa Windows 7, a i ostalim prije njega.

offline
  • akuci  Male
  • Legendarni građanin
  • Aleksandar
  • Pridružio: 11 Maj 2008
  • Poruke: 2758
  • Gde živiš: Novi Sad

acikabig ::Microsoft je upravo objavio dostupnost Windows 8 Release Preview verzije (RC), koju zainteresirani korisnici, baš kao i prethodne verzije, mogu besplatno preuzeti sa Microsoftovih stranica.

http://hardwarebase.net/vijesti/11898/windows-8-re.....reuzimanje

Hvala lepo, ali ne.. Smile Onaj Metro je toliko debilizam, da preko toga nemogu preci. Mislim do sada sam odlicno prihvatio i Vistu i Seven, ali ovo je ipak previse. Ukoliko se odluce da vrate klasicni Start meni, definitivno cu probati.

offline
  • Nihlist
  • Pridružio: 28 Maj 2009
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: Beograd

Nikad nisam koristio sisteme i antiviruse dok su u probnoj fazi.Mada cu sad da napravim izuzetak jednostavno moram da vidim kakav je.Samo me imam jedno pitanje.
Da li ce svi programi sa sedmice raditi i na 8?

offline
  • Més que un club
  • Glavni vokal @ Harpun
  • Pridružio: 27 Feb 2009
  • Poruke: 3896
  • Gde živiš: Novi Sad,Klisa

neki AVovi nisu radili,barem sam tako cuo...

offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Ima stvari koje ne rade, neke igre ne rade, a sto se tice AV-ova, mislim da svi rade...

Meni radi i MSE i KAV

offline
  • Nihlist
  • Pridružio: 28 Maj 2009
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: Beograd

Nije mi jasno kako da uradim clean install sa 8-icom.
Zato sto kad ga downloadujem on ga skine,nesto kao proverava i na kraj samo nudi instalaciju.A samu instalaciju (da bi narezao na disk) nemogu nigde da pronadjem.
Moze li neko da me uputi?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 864 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 4 sakrivenih i 819 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, baltazarxxx, blue, Cigi, darcaud, Dragan1998, Drug pukovnik, FOX, Georgius, goxsys, HrcAk47, ikan, Insan, kaisarevic1, kybonacci, ladro, ljiljak, manda87, Marko Marković, MB120mm, meelosh64, Milos ZA, miodrag, Mixelotti, Najax, Nekicoveculjak, nemkea71, pacika, raketaš, Recce, Regrut Boskica, S-lash, sakota79, Smiljke, Srki94, Toni, vathra, yufighter, zajcev1, zodiac94, |_MeD_|