Poslao: 03 Jul 2011 07:16
|
offline
- branko62
- Elitni građanin
- Pridružio: 16 Mar 2008
- Poruke: 1567
- Gde živiš: Novi Sad
|
Niko nije napisao kako se proverava kad je ulje dovoljno zagrejano. a to je jako bitno. Jedan od nacina je prikazan u filmu "Mi nismo andjeli" prvi deo
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 03 Jul 2011 09:35
|
offline
- Sirius
- Moderator foruma
- Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
- Pridružio: 17 Maj 2006
- Poruke: 18456
- Gde živiš: I ja se pitam...
|
Na FDU (''Pozorišna akademija'' u nekadašnjoj Ho Ši Minovoj 28, sada Bulevar umetnosti) prže najbolja jaja na oko na svetu. Uvek smo to naručivali i gledali dok rade (Dada i ona druga). Ringla na dve trećine snage i kašikom prelivaju jaje vrelim uljem. Dobiju se jaja kao sa fotografije. Cela mudrost.
|
|
|
|
|
Poslao: 03 Jul 2011 23:22
|
offline
- branko62
- Elitni građanin
- Pridružio: 16 Mar 2008
- Poruke: 1567
- Gde živiš: Novi Sad
|
Rovito (kada zumance curi). Tvrdo zumance mi se cak gadi.
|
|
|
|
Poslao: 03 Jul 2011 23:41
|
offline
- mcrule
- Legendarni građanin
- Michael
- Spy[Covert OPS], Gathering Intel/Info & The Ultimate Like Master[@ MyCity]
- Pridružio: 21 Feb 2010
- Poruke: 16934
- Gde živiš: 43.6426°N 79.3871°W
|
branko62 ::Rovito (kada zumance curi). Tvrdo zumance mi se cak gadi.
Ista stvar i kod mene, bas onako gadi mi se tvrdo, ni ne mogu pojesti to maltene.
|
|
|
|
Poslao: 05 Nov 2011 08:42
|
offline
- Cerberus
- Počasni građanin
- Pridružio: 15 Apr 2011
- Poruke: 781
- Gde živiš: In dreamland.
|
Ja licno vise volim kada se lepo napravi kajgana.
Izmuckati dobro jaja,pa zatim dodati neke zacine koje volite u mojoj kuhinji su obavezni(kari,origano,biber,bosiljak,djumbir itd).
Zatim posolite po zelji.
A mozete i dodati malo brasna i dobijete jaje kao palacinku a ovo je moguce izvesti i bez brasna samo przite u dobrom teflonu.
Napravite neku salatu preporucujem crni seckani luk sa jabukovim sircetom i maslinovim uljem.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
|
|
|
|
|
Poslao: 22 Feb 2012 09:02
|
offline
- Immortal^^
- Super građanin
- Pridružio: 12 Jan 2011
- Poruke: 1409
- Gde živiš: Somewhere in the middle of nowhere :D
|
Cerberus ::Ja licno vise volim kada se lepo napravi kajgana.
Meni se licno gadi kad vidim jaje na oko , pa ono zumance zuto , curi .. ihhh
Kako ja spremam .
potrebno (za mene)
1 glavica luka ( ukoliko je manja, a ako je veca pola)
1 virsla
malo cajne ako ima
1 jaje
sir ili margarin
senf, kecup i ostali zacini po zelji
priprema
Zagrejati ulje u tiganju , luk krupno iseckati i staviti da se przi . Dok se to przi iseckati sitno virsle i cajnu kobasicu i dodati u tiganj ( Po vasoj zelji prziti luk i virsle. Ja licno volim kad malo zagori). Dok se to przi izlupati jaje i u njega dodati sir ili maslac po zelji (moze i oboje) . Kad primetite da su luk i virsle skoro peceni , dodajte jaje . Mesajte da ne zagori. Bon appetit!
hahahahahhhhhhahahahahhahahahahahahhahah jaojj Boze , dala sam recept k'o tortu da spremam , a ne omlet. Molim vas, zovite Ginisa. Otkrili smo najkomplikovaniji omlet . hahahhahahhahhahahahahhhhahahahhahahah
|
|
|
|