Pohovani kolutići luka

Pohovani kolutići luka

offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 370



Masa za paniranje: brašno, jaja, pivo, mleveni beli biber, so. Prezle. Može se dodati nešto i od začina, kome šta prija uz aromu i ukus crnog luka - origano, timijan, sušeni seckani vlašac ...



Crni luk može da se potopi u mleko ukoliko je previše "jak" . Mada, mislim da nema potrebe, ne oseća se uopšte i nije "težak".







Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1032 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 7 sakrivenih i 986 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, airsuba, Areal84, Asparagus, Ben Roj, cenejac111, Djokkinen, dok80, DPera, eighty-one, galijot, GhostOfSparta480, Hans Gajger, kripo, laki_bb, Mendonca, mercedesamg, Mercury, mile23, milenko crazy north, milos.cbr, moldway, nebojsag, Nemanja.M, nextyamb, nick79, Nikolaa11, Panter, pein, risticv, rovac, samsung, simazr, Sićko, trajkoni018, Trpe Grozni, vladaa012, vukovi, šumar bk2