Poslao: 20 Jul 2004 18:35
|
offline
- Pegazeka
- Elitni građanin
- Pridružio: 20 Apr 2003
- Poruke: 2416
- Gde živiš: NS
|
ih, ja obozavam da kuvam
sve i svasta
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 20 Jul 2004 19:43
|
offline
- Pridružio: 27 Mar 2006
- Poruke: -8
|
Ja, zvanicno, kao znam kuhat..dolazile kolegice iz skole na ruckove koje je bata pripremio i bile odusevljene...pa ono...pitajte njih ako znam kuhat!
|
|
|
|
|
Poslao: 21 Jul 2004 02:22
|
offline
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
- Poruke: 3013
|
Znam i jaja i kafu
Vlado, napisi recept za djuvec na juznjacki nacin?!
Rado bih ga cula, a i mislim jela mmmm obozavam djuvec!
|
|
|
|
Poslao: 24 Jul 2004 14:00
|
offline
- enolog
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 11 Jul 2004
- Poruke: 4
- Gde živiš: NS
|
pa, sve je pocelo davno, jos kada sam shvatio da nepopravljivo volim da jedem. Tada je pocelo da me iteresuje i kako nastaje to sto jedem, poceo sam da zavirujem u kuvare, motam se po kuhinji i eksperimentisem, pecem rostilj i kuvam riblje corbe. A kada sam postao student, bejah nateran da zaista ozbiljno pristupim temi, inace cu ostati gladan i nezadovoljan, posto menze, instant hrana i konzerve ne mogu da udovolje mojim gurmanskim prohtevima... i tako. danas sam ozenjen i u kuci kuvam skoro iskljucivo ja. i uvek je to nesto novo, drugacije, ali znalacko i ukussno... to sam zadovoljstvo spojio i sa poslom, pa sada zahvaljujuci svom kulinarskom iskustvu i znanjiu pomalo i zaradjujem pissuci o tome... eto, a posto momentalno vracam dug otadzbini (necemo sad o tome cime me je zaduzila) u VSiCG, mozete da zamislite koliko mi tesko pada svakodnevno kusanje splacina iz vojnicckog kazana.... eto, toliko, do sledechek izbivanja iz kasarne
[mod::gamzzy] Obrisana dupla poruka
|
|
|
|
Poslao: 24 Jul 2004 14:08
|
offline
- Puky
- Scottish rebel
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Poruke: 5815
- Gde živiš: u Zmajevom gnjezdu
|
Kafu jos od osnovne skole znam da skuvam (uciteljica nam se puno grbavila pa nas kao obilazila po kucama i upoznavala se sa roditeljima pa smo mi kao morali da znamo da skuvamo kafu)
Jaja? EHHH sad, oces na oko ili mesano ili ces mesano sa dodacima?
Iseckas sir, salamu, kobasicu, slaninu ... na komadice.
Stavis jaja da se prze. Posle 1 min ubacis sve osim sira.
Sir na kraju u poslednjih minut... samo malo da se rastopi.
Sluziti toplo sa raznim salatama: paradajz, paprika, luk, ...
|
|
|
|
Poslao: 24 Jul 2004 15:30
|
offline
- Pridružio: 12 Apr 2004
- Poruke: 52
- Gde živiš: Novi Sad
|
offman ::Ako isključimo babe, razne druge "stare majke", ukupno "ženetine" (ne uvredljivo, već gospođe sa iskustvom, takoreći "all star" kuhinje)
čini mi se da je danas fazon "bjež' od šporeta",
te mislim da je ovo pitanje univerzalno.
Eh, iznenadio bi se kad bi video kakve "macke' su "all star" u kuhinji (manekenski tipovi, lepe, zgodne), a i ne stide se da kazu da znaju kuvati.
A poznajem i neke koje se prave da ne umeju, a kuvaju krisom svaki dan i to ona prava domacinska kuhinja - pasulj, paprikas i sl. Ali misle da je super moderno kad kazes da nemas pojma o kuvanju, pa su one kao moderne i emancipovane...
|
|
|
|
Poslao: 24 Jul 2004 16:44
|
offline
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
- Poruke: 3013
|
Hahah da da slazem se sa Paolom, padne prebranac a ovamo nisam ja odavle, kuvanje? Sta ti je to?
|
|
|
|
Poslao: 24 Jul 2004 17:17
|
offline
- Pridružio: 17 Apr 2003
- Poruke: 3989
- Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina
|
Znam...ali me mrzi....vise volim da dodjem na gotovo...
|
|
|
|
Poslao: 31 Jul 2004 01:20
|
offline
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Poruke: 11059
- Gde živiš: Novi Sad
|
Posto obozavam za dorucak klopati virsle vrlo sam srecan sto ne treba nikakva mudrost za njihovi spremanje i tu jos dodam pavlaku i to mi je dovoljno. Volim da probavam razne kombinacije s jajima i ma kako da to ispadne ja se uvek slatko najedem i pomislim kako je steta sto vise nisam napravio. U principu nisam ja za te stvari ali kad studiras muka te natera na svasta.
|
|
|
|