US ROB.....modem...

US ROB.....modem...

offline
  • Pridružio: 10 Nov 2005
  • Poruke: 293
  • Gde živiš: `grad u kome je glupo voziti skejt`

danas mi je ortak namestio modem na linuxu i nekako smo se nakacili na net ,medjutim kasnije sam posle novog paljenja compa pokusao ponovo,i nije htelo,mada ga uvek komp prepozna,i primetio saam da moram uvek rucno da upisem'tone'umesto 'pulse'....sta se desava???

Dopuna: 26 Sep 2006 22:21

samo da dopunim da mi je modem hardverski `us robotics 56k message modem`...
i stvarno mi nije jasno sta se desava....



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • bocke  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator Linux foruma
  • Veliki Pingvin
  • Guru
  • Pridružio: 16 Dec 2005
  • Poruke: 12320
  • Gde živiš: Južni pol

Koji program koristis za povezivanje? Koja distribucija?

Ja bio vec negledajuci odgovorio... Posle video da je u pitanju hardverski...



offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

Sto se tice tone i pulse, samo stavi T ispred broja koji biras ukoliko ti treba Tone.
Primer:
T041222333

Za pulse se stavlja P.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 651 korisnika na forumu :: 19 registrovanih, 4 sakrivenih i 628 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, A.R.Chafee.Jr., Apok, Belac91, Georgius, kuntalo, Lieutenant, Mihajlo, Milan A. Nikolic, Miskohd, nadjas_515, pein, pjaka2001, shone34, StefanNBG90, virked, voja64, Vule, zola92