lg smart tv i najgluplji program plex

lg smart tv i najgluplji program plex

offline
  • Pridružio: 29 Sep 2010
  • Poruke: 138

Imam problem u povezivanju plex programa kompjutera i LG TV-a. Kada krenem na skeniranje uredjaja na tv-u, ne pojavljuje se laptop.
Na laptopu koji je wi fi povezan sa ruterom.
Kaze da je mapirao na portu 10041, ali ako stikliram manuelni port onda nece...
mozda ima nekje veze sa podesavanjem rutera? i tu sam nesto cackao..iskljucio celo MAC filtriranje, kao i firewall rutera...ali ista situacija...ne znam sta vise da radim. Moram da kazem i to da TV podrzava DLNA standard. Ne znam da li to vazi i za wi fi konekcije ili samo LAN.
Dakle, nisam pokusavao sa LAN kablvima, sve ovo sto me muci se odnosi na wi fi povezivanje...

Citao sam isto i na plex forumu, ljudi masovno imaju problem sa tim povezivanjem. Mislim da je definitivno problem u ruteru.
Ja sam stavio na enable UpNp, ali sad ne znam da li treba nesto da cackam oko virtual server-a ili port triggering-a...
Hvala.






Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 879 korisnika na forumu :: 52 registrovanih, 6 sakrivenih i 821 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, _Petar, _Sale, A.R.Chafee.Jr., aca018, aramis s, bankulen, celik, Cirkon, dane007, Dannyboy, darcaud, darkstar101, Duh sa sekirom, Duško, Džordžino, Fog of War, goxin, havoc995, Igrutinovic, ivan1973, ivica976, kovinacc, LUDI, mercedesamg, Mercury, MIg, Milan A. Nikolic, Mitraljeta, Miškić, nuke92, Oluj2.1, ozz, proka89, renoje2, ROCKAMKD, ruma, sasakrajina, Smd, Snorks, sombrero, StefanNBG90, Toper, trajkoni018, uruk, Username1000, vasa.93, Vlad000, vlvl, voja64, Webb, zziko