Iggy Pop na Jelen Live Festu

Iggy Pop na Jelen Live Festu

offline
  • MiB  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Feb 2005
  • Poruke: 2547
  • Gde živiš: Nis, Srbija



Ovogodišnji ,,Jelen pivo live festival" održaće se na beogradskom Tašmajdanu, 5. i 6. septembra a kao glavna zvezda nastupiće Igi Pop end d Stuđžis (Iggy Pop & The Stooges), saznaje ,,Blic".


Igi, jedan od izumitelja stejdž dajva, će nastupiti na otvaranju festivala 5. septembra


Trenutnu postavu benda čine: Igi Pop, Ron i Skot Ešton (Scott Asheton), Majk Vat (Mike Watt), Stiv MekKej (Steve MacKay)

Diskografija:

1969 - The Stooges
1970 - Fun House
1973 - Raw Power
1977 - Metallic K.O. (live)
1995 - Open Up and Bleed (live)
2007 - The Weirdness


Karte će se naći u predprodaji od 14. jula

Dopuna: 16 Jul 2008 14:30

Drugi headliner je američki alternative rock bend Dinosaur Jr.
NAstupaju 5. septembra

Dopuna: 18 Jul 2008 13:10

Ulaznice za festival nalaze su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma Omladine, Bilet Servisa i Ticketlina. Cena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 1.200 dinara, dok je cena ulaznica za drugi dan 1.000 dinara. Komplet karata je u prodaji po ceni od 2.000 dinara. Ova cena ulaznica važiće do 14. avgusta.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 948 korisnika na forumu :: 64 registrovanih, 5 sakrivenih i 879 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, _Petar, A.R.Chafee.Jr., Apok, Arhiv, awathorn, axa, babaroga, Bane san, BlekMen, bojank, BraneS2, celeron2, cicus91, darcaud, darkangel, darkstar101, delrey2, Denaya, DH, djboj, DM1994, Dorcolac, Gama, Grana, ivance95, jaeger, kaptain, Konda, Kos93, Kubovac, kunktator, Markoni29, Mercury2, Metanoja, Mr. Majevica, mrmr, nenaddz, panonski mornar2, pedja63, pein, piston79, randja26, Ratnik84, RegrutGruja, rodoljub2, sekretar, sevenino, Sibin, Skywhaler, Snorks, srbi, ssekir75, SsssssNOVI, stug, suton2, theNedjeljko, trajkoni018, vathra, Vieri, vladas87, volimpivuvolimrakiju, zlatkovuka, Zori2