Tri idealna dana u Srbiji

Tri idealna dana u Srbiji

offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

FANTASY ROLE TRIP(c)

"MOST IZMEĐU CIVILIZACIJA"

Vaš tim se ukrcava na mali rečni brod na Beogradskom pristaništu. Na brodu se nalazi tajanstvena torba u kojoj pronalazite nekoliko predmeta, sa misijom da pronađete simbole "vatre", "zemlje", "vazduha" i "vode". Moraćete da rešite zagonetke i da radite zajedno sa timom da bi prešli "Most između civilizacija" u spektakularnom ambijentu istočne Srbije u kome se spajaju ostaci drevnih civilizacija sa prelepim prirodnim lepotama. Igra vas vodi kroz misteriozna ljudska nastaništa iz perioda neolita, tvrđave koje čuvaju tajne starih kraljevskih dvorova, impresivne ostatke veličanstvenog Rimskog carstva, živopisne običaje istočne Srbije i prelepe spomenike prirode...

Naoštrite svoj duh avanturizma i neka igre počnu!

IGRA POČINJE!
Tvoja avantura počinje jednog sasvim običnog dana kada na tvoja vrata stigne koverat zapečaćen starim voštanim pečatom. Otvoriš ga i u njemu nađeš papir na kome se nalaze datum, sat i broj doka na Beogradskom pristaništu. Sa svojim timom krećeš, rano ujutru na naznačeno mesto gde te čeka mali, brzi brod sa kapetanom koji ne zna nikakve informacije o pravcu vašeg kretanja. Na brodu se nalazi tajanstvena torba u kojoj pronalaziš nekoliko predmeta nepoznate namene: polovinu stare karte, ime prve destinacije, kratke tekstove o mestima važnim za srpsku istoriju i kulturu, ključ od hotelske sobe u nepoznatom hotelu, ključ od automobila za koji ne znaš gde se nalazi, veliki ključ od nekih teških i starih vrata, mali ašov, baterijsku lampu... Svaki predmet ima svoju funkciju u toku igre koja će se polako otvoriti ispred tebe i uvesti te u svoj svet. Moraš da rešiš zagonetke, pronađeš automobil koji te negde čeka i hotelsku sobu u kojoj ćeš prespavati, rešiš sve zadatke koji su ispred tebe. Daješ vozaču broda ime prve destinacije, gliser polako kreće niz reku i... igra počinje!

TURISTIČKO ISKUSTVO
Fantasy Role Trip(c) je jedinstveno turističko iskustvo koje spaja potpuno originalnu igru sa elementima vrhunske turističke ponude. U ambijentu istočne Srbije u kome se spajaju ostaci drevnih civilizacija sa prelepim prirodnim lepotama, uživaćete u jedinstvenom spoju krstarenja niz lepi, plavi Dunav, vrhunske hrane i avanture. U tri uzbudljiva dana imate priliku da iskusite jedinstvenu igru sa elementima prave avanture. Da bi napredovali kroz igru morate da rešite zagonetke koje se tiču srpske istorije i kulture. Igra ima lak (za početnike) i težak nivo (za stručnjake) a uspeh u igri zavisi isključivo od timskog duha.

Igra "Most između civilizacija" dešava se niz tok reke Dunav i po visoravnima i mestima istočne Srbije. Igra vas upoznaje sa jedinstvenim kulturnim, prirodnim i istorijskim atrakcijama istočne Srbije. Trodnevno iskustvo vas vodi u Vinču - jedan od najstarijih, najvećih i u najvećoj meri istraženih arheoloških nalazišta iz neolita u Evropi gde možete naći rukopise koji se ubrajaju u najstarije spomenike evropske pismenosti; Smederevo - moćnu tvrđavu na Dunavu i staru srpsku prestonicu koja krije tajne uspona i pada epohe srpske vladavine za vreme dinastije Nemanjića; Lepenski Vir - najlepšu praistorijsku civilizaciju koja se razvila pre kraja ledenog doba i čije je otkriće predstavljalo svojevrsnu revoluciju u svetskoj arheologiji; Kučevo - gradić na blagim i moćnim padinama Homoljskih planina sa živopisnim i zabavnim narodnim vašarom gde se prave liciderska srca; Manasiju - jedan od najlepših i najočuvanijih srpskih manastira sa freskama koje otkrivaju najveličanstvenije portrete svetaca iz srednjovekovne Srbije; "Resavsku lepoticu"- najdublju pećinu u Srbiji bogatu prelepim pećinskim mineralima čitavom dužinom od 2830 metara; Veliko Vrelo - najviši vodopad sa zaštitnim znakom - dugom, stalno vidljivom u izmaglici vodopada; Gamizgrad - veličanstvenu palatu rimskih imperatora i jedno od najvećih arheoloških nalazišta u Evropi... Tokom igre imate priliku da obiđete mesta koja se ubrajaju u svetsku kulturnu baštinu i uživate u prvoklasnom smeštaju i hrani pripremljenoj po receptima starim nekoliko vekova. Upoznaćete se sa civilizacijama koje su nastanjivale današnju Srbiju od drevnih vremena do današnjeg dana, prelazeći most koji ih spaja kroz vreme i prostor.

IGRA
Fantasy Role Trip(c) je interaktivna timska igra za timove od 4 do 8 članova. Timovi znaju pravila i polaznu tačku putovanja na kojoj dobijaju smernice i zabavne zagonteke koji ih vode dalje kroz uzbudljivu, interaktivnu avanturu punu uživanja i novih otkrića. Članovi svakog tima imaju svoje funkcije i takmiče se sa protivničkim timovima koji takođe igraju irgu. Na svakoj lokaciji tim rešava zagonetku koja mu otkriva dalji tok putovanja. Cilj igre je da se skupe četiri ocila sa srpskog grba koji simoblizuju četiri elementa: vatru, vodu, zemlju i vazduh a koji su sakriveni na terenu istocne Srbije na odgovarajucim lokacijama. Igra podrazumeva i nagradu za najbolji tim (putovanje na neku od atraktivnih lokacija u Srbiji). FRT(c) razvija timski duh, nudi mnogo uživanja i relaksacije kao i osećaj avanture a pre svega dobre, dobre zabave.

http://www.serbia-tourism.org/srpski/info2/tri_dana/3_dana.html

-----
Steta sto je sve ostalo samo na dobroj ideji..Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 445 korisnika na forumu :: 2 registrovanih, 1 sakriven i 442 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bbogdan, srecko81