Problem - povezivanje TP Link 340g i Huawei HG510

Problem - povezivanje TP Link 340g i Huawei HG510

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2006
  • Poruke: 6

Pozdrav svima, imam problem sa povezivanjem TP-Linkovog WR340G sa Telekomovim Huawei HG510.
Povezao sam ta dva, HG510 u WAN TP-linka, u TP-Linku u podesavanjima promenio IP adresu u 192.168.2.1, podesio sifru, uhvatio wireless signal sa laptopom i sve je lepo radilo neko vreme.
Nakon tog nekog vremena download preko TP-Linka je opao na 1-2 KB/s. Restartovao sam novi ruter ponovio postupak sa promenom IP adrese i opet ista situacija...Radi neko vreme normalno i onda opet 1-2 KB/s. Kada se povezem direktno na HG510 radi normalno.
Ima li mozda neko predstavu u cemu bi mogao biti problem?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Niko E
  • Software & Information Engineering
  • Pridružio: 05 Maj 2009
  • Poruke: 135
  • Gde živiš: Wien

Imao sam "slicnih" problema sa povezivanje tog rutera sa access point-om. Izgleda da u tom TP Link ruteru dolazi do nekog "opterecenja" zbog cega dolazi do naglog opadanja brzine, tj. kvaliteta konekcije, postoje vise faktora koji utiču na to.
Kada ti se to desi probaj da reboot-uješ ruter, a ne da reset-uješ (Factory Defaults). Znaci System Tools >> Reboot.



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 770 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 8 sakrivenih i 724 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, amaterSRB, aramis s, Atomski čoban, babo5, BasCelik, Botovac, cikadeda, Cirkon, dankisha, dragon986, Dukelander, Dusan Medojevic, filipl12, hatman, ILGromovnik, ivica976, jaeger, Kaneda, Krusarac, kybonacci, leptirleptir, milimoj, mrkanidja, nik8282, NoOneEver Dreams, nuke92, Oluj2.1, pacika, renoje2, RJ, Sass Drake, Stefan1207, strela, UAV operator, zixmix, 2991, 223223