Sukob huligana i policije na stadionu C. Zvezde

Sukob huligana i policije na stadionu C. Zvezde

offline
  • ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Poruke: 5757
  • Gde živiš: Singidunum

Tuča navijača Zvezde i policije
2. decembar 2007. | 19:16 -> 21:22 | Izvor: B92

Beograd -- Na stadionu Crvene Zvezde u poluvremenu fudbalske utakmice došlo do sukoba navijača i policije, jedan pripadnik MUP-a povređen.

Utakmicu Crvena Zvezda - Hajduk Kula je obeležio sukob navijača Crvene zvezde i pripadnika Žandarmerije na severnoj tribini "Marakane", tokom pauze u poluvremenu. Incident je počeo sukobom grupe navijača i jednog policajca u civilu. Situacija je izmakla kontroli kada je policajac izvadio pištolj i ispalio dva hica u vazduh.

Policajac je pogođen iz neposredne blizine sa nekoliko baklji, ali je ubrzo iznet sa tribine, nakon što su pripadnici Žandarmerije intervenisali, napravivši živi zid izmešu povređenog policajca i navijača.

Kako saznaje B92, policajcu su nanete teške telesne povrede i on je hitno prebačen na VMA. Agencija Beta javlja da su uhapšena trojica Zvezdinih navijača koji su učestvovali u sukobima.

"Navijači su prepoznali pripadnika žandarmerije u civilu na zadatku na tribinama i krenula prema njemu sa polomljenim stolicama i upaljenom bakljom. Došlo je do napada i on je tom prilikom zadobio teže telesne povrede. Trenutno je na VMA gde mu se ukazuje pomoć", rekao je komandir žandarmerije Borivoje Tošić.

Prema njegovim rečima, pripadnici žandarmerije sprečili su teže posledice ulaskom na severnu tribinu stadiona. "Odbili su napad i tom prilikom su priveli nekoliko huligana", rekao je Tošić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&....._id=274758

==============================

Utakmicu je obeležila tuča navijača Crvene zvezde i pripadnika Žandarmerije na severnoj tribini "Marakane", tokom pauze u poluvremenu. Incident je počeo sukobom navijača i jednog policajca u civilu, koji je, pre toga, video-kamerom snimao dve grupe navijača koje su se međusobno potukle.

Situacija je izmakla kontroli kada je policajac, posle početnog napada navijača, izvadio pištolj i ispalio dva hica u vazduh. Napadi navijača su se nastavili, policijac je pogođen iz neposredne blizine sa nekoliko baklji, ali je ubrzo iznet sa tribine, posle čega su se pripadnici Žandarmerije, koji su u međuvremenu intervenisali, povukli.

Kako saznajemo, policajcu su nanete teške telesne povrede, on je hitno prebačen na VMA, a uhapšeno je nekoliko osoba.

U međuvremenu, oko 40 odsto navijača je napustilo severnu tribinu. Jedan deo je prešao na "zapad", dok je jedan deo otišao sa stadiona.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=200....._id=274751



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 18 Jun 2005
  • Poruke: 573
  • Gde živiš: Springfild

Mada vec imamo temu o divljacima sa stadiona, nije viska i ovde reci da je stvarno zadnji trenutak zakljucati ih i baciti kljuc.



offline
  • Pridružio: 12 Jan 2004
  • Poruke: 9661
  • Gde živiš: Čačak

U jednoj temi se vec pise o navijacima, a u drugoj se uveliko to pominje (konkretno u ovom slucaju).

http://www.mycity.rs/Fudbal/Osudimo-Stoku-od-navijaca.html

http://www.mycity.rs/Fudbal/Crvena-Zvezda-sezona-2007-08_37.html#660775

03 Dec 2007 00:22 nikoola Zaključavanje topica Razlog: Već je postavljeno ranije  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 815 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 3 sakrivenih i 798 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ben Roj, dragoljub11987, kuntalo, kybonacci, MilosKop, Nikolaa11, novator, nuke92, Simon simonović, slonic_tonic, SR-3m, Zikapk, zlaya011, šumar bk2