Težak udes Danila Ikodinovića

4

Težak udes Danila Ikodinovića

offline
  • Pridružio: 12 Apr 2008
  • Poruke: 452

Dača otvorio oči na Natašin glas

Četiri dana nakon saobraćajne nesreći u Kaću, zdravstveno stanje Danila - Dače Ikodinovića polako se popravlja. Proslavljeni vaterpolista danas je počeo da reaguje na spoljne nadražaje i otvara oči na reči lekara i supruge Nataše Bekvalac.

http://www.vesti.rs/Hronika/Daca-otvorio-oci-na-Natasin-glas.html



ljubav cini cuda hehe Smajli Dace je mnogo bolje to je najvaznije.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • DR.R  Female
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 20 Okt 2006
  • Poruke: 359

Za sve je kriv adrenalin i testosteron...a greskama je po nekad dovoljna sekunda u spletu "povoljnih" okolnosti. Mnogo mi ga je zao. Ovo je za nauk. Samo problem je sto ljudi brzo zaboravljaju.



offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

"Do kraja sedmice novosadsko Opštinsko tužilaštvo doneće odluku o tome da li će protiv vaterpoliste Danila Ikodinovića podneti optužnicu zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće 27. juna ove godine na putu Zrenjanin - Novi Sad kod Kaća. Nalaz veštaka, u istrazi koja je završena prošle nedelje, pokazao je da je Ikodinović imao preko dva promila alkohola u krvi i da je uz to, u trenutku sudara sa „jugom”, svoju „jamahu” vozio 173 kilometra na sat."

http://www.vesti.rs/izvor/Ikodinovic-vozio-173-na-sat.html

offline
  • Pridružio: 09 Jun 2005
  • Poruke: 211
  • Gde živiš: NBGD

Uz svo dužno poštovanje i želje za brzim i kompletnim oporavkom, logično je i potpuno normalno da odgovara za udes koji je izazvao.

Nije ni za zaboraviti hajka koja se digla protiv čoveka koji je učestvovao u udesu kao i sve njegove muke koje je preživljavao - ni kriv ni dužan.

Kao što rekoh, želim mu brz oporavak ali mislim da je javnost više nego dovoljno preopterećena sa Ikodinovićem, nema kanala niti štampe gde se svakodnevno ne spominje. Mislim da je to malo preterano i neukusno...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1338 korisnika na forumu :: 63 registrovanih, 9 sakrivenih i 1266 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Ben Roj, bladesu, Bobrock1, bojcistv, bokisha253, Boris90, brundo65, cavatina, comi_pfc, CrazyDiablo, crnitrn, dekan.m, deLacy, DPera, DragoslavS, dulleo, gorican, gorval, goxin, hatman, ikan, Istman, JimmyNapoli, Karla, Kibice, kunktator, kybonacci, Litostroton, Magistar78, Marko Marković, MB120mm, mercedesamg, Mercury, mik7, mile23, nebkv, Nemanja.M, nemkea71, nenad81, novator, nuke92, oldtimer, opt1, panzerwaffe, repac, rovac, ruso, sasa87, SR-3m, Srle993, Stoilkovic, theNedjeljko, vladaa012, vobo, wizzardone, wolf431, wolverined4, Wrangler, xoxxvelja, yrraf, YugoSlav, Zerajic