Instalacija i podešavanje Windowsa 7

39

Instalacija i podešavanje Windowsa 7

offline
  • Pridružio: 10 Dec 2004
  • Poruke: 658

Reinstalirao sam windows i par programa i vidim ima malo slobodnog mesta na particiji, svega 27gb od 100 !
Otvorim ja C i vidim "windows.old" folder i u njemu cela C particija iz prethodne instalacije, wtf! da pošaljem ceo folder u recycle bin, da li je ovo normalno?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

To se dešava zato što nisi reinstalirao Windows nego si uradio novu instalaciju, samo nisi formatirao particiju.
Vidi ima li nešto što ti treba iz tog foldera, ako nema - slobodno obriši.



offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Ironman ::Reinstalirao sam windows



Ma razbio si ga kako si ga reinstalirao. Mr. Green


Windows.old folder mozes ukloniti i ovako: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/How-do.....old-folder

offline
  • 100%Milanista
  • Information Technology
  • Pridružio: 23 Avg 2008
  • Poruke: 2630
  • Gde živiš: Milan, Italy

Imam Windows 7 Ultimate x64 i kada kucam u cmd "systeminfo" izbacuje mi:

Citat:'systeminfo' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.


Takodje u run kada kucam systeminfo, kao ucitava nesto i kada ucita pojavi se nesto na djelic sekunde i cmd nestane. Jel vama ostalim radi ova komanda u cmd?

offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Moras da pokrenes prvo CMD pa tek onda da kucas to Wink

offline
  • 100%Milanista
  • Information Technology
  • Pridružio: 23 Avg 2008
  • Poruke: 2630
  • Gde živiš: Milan, Italy

TwinHeadedEagle ::Moras da pokrenes prvo CMD pa tek onda da kucas to Wink

lol Mr. Green Hajde procitaj opet sta sam napisao. Wink

offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 24 May 2012 15:27

Hahaha, nesto sam rastrojen...

Meni radi normalno Confused

offline
  • 100%Milanista
  • Information Technology
  • Pridružio: 23 Avg 2008
  • Poruke: 2630
  • Gde živiš: Milan, Italy

dap... Znaci kod tebe radi uspio sam naci da trebam nekakav cmd patch da sredim ili sta vec da bi to radilo ali za sada jos ne znam kako i sta...

offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Ovaj lik je uspeo nekako da popravi

http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=17&t=787312

offline
  • 100%Milanista
  • Information Technology
  • Pridružio: 23 Avg 2008
  • Poruke: 2630
  • Gde živiš: Milan, Italy

Napisano: 24 Maj 2012 15:48

E sredio sam ovako:

Citat:System Properties/Advanced/Environament Variables.../System Variables/Patch/Edit

I tu je bilo svasta nesto, sve sam pobrisao i upisao:

Citat:%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem

Zatim sve ok, opet pokrenuo cmd i radi. Za svaki slucaj sacuvao sam backup od ovoga Patch ako mi nesto drugo ne bude radilo ali za sada ovo je ok... Ziveli

Dopuna: 24 Maj 2012 16:00

Ipak sam morao da vratim sve u Patch kao sto je i bilo jer mi nijesu radili neki od programa... Medjutim sad systeminfo radi iako sam ovo vratio a i rade ostali programi. Ne znam sta ce biti kada restartujem racunar ali za sada je ok.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 607 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 2 sakrivenih i 583 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., arsa, CrniGavran, crnitrn, Darkhunter, doklevise, Dorcolac, dragon986, goflja76, ladro, MB120mm, Mixelotti, nikoladim, raso76, S-lash, Srki94, stug, Vlad000, vlahale, vlvl, Zvrk