windows media centar

1

windows media centar

offline
  • Pridružio: 20 Nov 2007
  • Poruke: 387
  • Gde živiš: Novi Beograd

Koristim ovaj program zbog tv karte...ima slike,ali zvuka nema nigde. Povremeno se stvori kada okrenem nekoliko puta kanal neki,ali to je retko. U cemu je problem ? Tv kartica je ASUS 7135.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Dok  Male
  • Moderator foruma
  • - Dok Milioner -
  • - Profesionalni Vanzemaljac -
  • Pridružio: 01 Jul 2005
  • Poruke: 4703
  • Gde živiš: Tamo gde mi nije mesto.

Jel`imas instalirane najnovije drajvere za tu TV kartu?



offline
  • Pridružio: 20 Nov 2007
  • Poruke: 387
  • Gde živiš: Novi Beograd

Jesam. Skinuo sam ih sa njohovog sajta.

offline
  • Dok  Male
  • Moderator foruma
  • - Dok Milioner -
  • - Profesionalni Vanzemaljac -
  • Pridružio: 01 Jul 2005
  • Poruke: 4703
  • Gde živiš: Tamo gde mi nije mesto.

Probaj sa nekim nekim drugim programom da gledas TV.
Da vidimo da li ce i onda zvuk da pravi problem.

offline
  • Pridružio: 20 Nov 2007
  • Poruke: 387
  • Gde živiš: Novi Beograd

Probao sam sa Dscaler-om,Chris Tv i jos jednim,ne secam se kojim,identicna situacija. Znaci menjam kanale i nema zvuka,i ponekad se samo pojavi,kada tako menjam.

offline
  • Dok  Male
  • Moderator foruma
  • - Dok Milioner -
  • - Profesionalni Vanzemaljac -
  • Pridružio: 01 Jul 2005
  • Poruke: 4703
  • Gde živiš: Tamo gde mi nije mesto.

Probaj da osvezis drajvere za zvuk.
Da vidimo ste se onda desava.

offline
  • Pridružio: 20 Nov 2007
  • Poruke: 387
  • Gde živiš: Novi Beograd

Napisano: 03 Sep 2010 12:39

Probao i ne vredi...jos sam uspeo sada nesto da s***em totalno nesto. Video klipove sada nesto ne mogu da pustam vise preko bs player-a ni ti preko winampa,a normalno mi je sve radilo. Sad Sada kada udjem u live tv pise mi "low bit rate"..ne znam ni sta znaci. Samo sam bio unistalirao onaj k lite pack i updejtovo ono sto mi je windows predlozio i od tada nailazim na probleme ove. Sad

Dopuna: 03 Sep 2010 12:43

ps. jos kada pokrenem bs player(kada pustam neki klip) ispise mi na pocetku RGB mode is not supported by decoder ! i onda pusti klip,a na nekim klipovima se cuje samo muzika,a nigde nema slike.

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Izbrisi sve drivere pa ih ponovo instaliraj.

offline
  • Pridružio: 20 Nov 2007
  • Poruke: 387
  • Gde živiš: Novi Beograd

goran9888 ::Izbrisi sve drivere pa ih ponovo instaliraj.

Malo glupo pitanje,a od cega drajvere ? Jel od zvuka,tv karte ili neke druge ?

offline
  • Dok  Male
  • Moderator foruma
  • - Dok Milioner -
  • - Profesionalni Vanzemaljac -
  • Pridružio: 01 Jul 2005
  • Poruke: 4703
  • Gde živiš: Tamo gde mi nije mesto.

vucko16 ::Probao i ne vredi...jos sam uspeo sada nesto da s***em totalno nesto. Video klipove sada nesto ne mogu da pustam vise preko bs player-a ni ti preko winampa,a normalno mi je sve radilo. Sad Sada kada udjem u live tv pise mi "low bit rate"..ne znam ni sta znaci. Samo sam bio unistalirao onaj k lite pack i updejtovo ono sto mi je windows predlozio i od tada nailazim na probleme ove. Sad

Osvezi drajvere za zvuk odnosno za zvucnu kartu.
Proveri jos jednom da li imas instalirane najnovije drajvere za tu TV kartu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 614 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 5 sakrivenih i 587 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Apok, Botovac, BraneS, Cirkon, Darko8, Duh sa sekirom, Gama, ivan979, ljubo70, Marko Marković, Milan A. Nikolic, nenad81, S-lash, Sale.S, Sass Drake, Sirius, Smiljke, stegonosa, theNedjeljko, trutcina, voja64