Izjava

2

Izjava

offline
 • real 
 • Elitni građanin
 • Pridružio: 25 Nov 2004
 • Poruke: 2297
 • Gde živiš: Kragujevac

Imao sam ja u vojsci Leskovčane, jesu dijabole, svaki na svoj način, al' se BRE dobro razumesmo. Istina je i da imaju običaj da brzo pričaju, al' da baš toliko lupaju nisam čuo.?Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
 • Pridružio: 29 Mar 2005
 • Poruke: 207

Ovo je bilo na vicu dana na sezam pro:

Glupi tornik (1)
Ispovest belopalanačkog učesnika "kontramitinga" Dragana Ujevca, preuzeto iz lista "Naša krmača":

Do sad sam misleo da razbiram nešto sa ovu moju glavu, al sad vidim da ništa ne razbiram. Dojde nekakvo čudno vreme, pa se sve zamuti, nezna se šta će da bude mulj, a šta će da pliva po vodu. I još se ništa ne razbistruje. Nego da ne preturam mnogo po ovaj mozak te da vi ispričam kako beše.

Bese tornik. Glupav dan. Ne kazuju za džabe, kod nas u Belu Palanku, za nekoga "glup je ko tornik". Ono glup je i ponedelnik, ali tornik je mnogo glupi a baš na tija dan zakazali mitinz u Beograd. Da podržimo ovog Naseg.

I di će nas saberu? Na igrište, kod stočnu pijacu. Kobajagi zgodno mesto el svi seljaci znaju di je stočni pijac. Će da se ide sas avtobus "Niš ekspres" međugradski, drvene stolice. Dobro, ajde će sedimo i na drvene stolice do Beograd. Samo da podržimo ovog Našeg što su ga napali Vuk i Điđić, jer je ovaj Naš pokral glasanje i izbori. Neki rekoše će dojde i Dača iz Moskvu da ide sas nas na mitinz. To dumam, ako može Dača iz Moskvu da dolazi za ovog Našega, mogu i ja iz Belu Palanku. A imam si rabotu dom, nije da si nemam i te kvo da rabotim okolo kuću.

Oblekoše u čisto i toplo. Žena iz parmans kovčeg izvadila košulju od moju svadbu. U nju sam se ženil u nju će me sarane. Pa i kaputinu obleko od svadbu. Tesan mi je, stezame, ne mogu se isprajim. Al toj mi je i crkveno i mrtveno.

Dojdo sobajle kod stočni pijac. Zbralo se dosta svet. Neki poznajem, neki ne poznajem, jebem li i koji su. Mora da su seljaci iz selišta, zinulo im dupe za dnevnicu. Ono kad bolje pogledaš pedese dinara, malo li je!? Došol i nas Sale, predsednik belopalanački. I on će ide. A tuj i onija Kosta Krivošija što nakrivil glavu ko gajdar. On će nam kazuje kvo da okamo: "Slobo mi te volimo!" Te "Mi smo Slobini, Sloba je naš!". Sve isto ko 45. Titi sto smo se drali ispred hotel "Remizijanu". I sad kazuju, Nemanja će ni bude vođa puta! A što Nemanja? Kazu, jedini je bio u Beograd, poznaje grad. Ono kad je 71. išo u prekomandu, prolazio kroz Beograd sa kamijoni. E, tu sam odma morao da znam da će nešto da najebemo. I sve se tako potrevi.

Nego, ajde da vi pričam po red. Natrpamo se u avtobus ko stoka, svi se guraju da sednu do prozor. Ja neznam kakav smo toj narod, da ga jebem! Će se pobijemo za mesto u autobus. I šta cu da vidim, Dača ga nema iz Moskvu. Kažu, zima ne mož avijon da sleti u Beograd, led po cel aerodrom. A što ne sleti ovde na igralište, jebem ga! Nema led, jer ovi fuzbaleri iz "Jedinstvo" sve izrovali. Ripaju po cel dan samo da uđu u nišku zonu. Mislim se, da pitujem Saleta predsednika, za Daču da sleti ovde na igralište, al me sramota, će me zajebavu ovi mangupi fuzbaleri. Znaci, će idemo bez Daču. Vidim mršava rabota. Gde ćemo bez Daču u Beograd, ima nešto da najebemo. Nego pojde avtobus da se ne odocnimo.

Lele, šofer ga nagario kroz Sićevo, stra da te uvati. Gledam da'l će se skrljamo u Nišavu il u neku cisternu. Osvrnem se po avtobus sve to zaspalo. I kakvo ću? Ajd ce spim i ja, nek si jebe mater! Da ne gledam kako će izginemo. I zaspal sam tako i šta ću da sanjam? Nekakve karakondžule jure me po Beograd, a Beograd jos u ruševine od bombardovanje. Jure me karakondžule, a ja ne mogu da potrevim naš avtobus. Probudil se, sav sam se oznojio. Kad onaj Nemanja dere se ko magare: "Beograd! Spremajte se ljudi! Stigosmo! I pazi da se ne obrukamo!"

[nastavak sutra]


Glupi tornik (2)
[nastavak jučerašnje poruke]

Ispovest belopalanačkog učesnika "kontramitinga" Dragana Ujevca, preuzeto iz lista "Naša krmača".

Uđosmo u Beograd. Tamo kod Svetoga Savu de su ga Turci zapalili, tuj će da ostavljamo avtobus. E Savo, Savo! Ne mož ti sazidamo crkvu sto godine. Još majstor Aca počeo da zida pa zajebo. Kažu, bil mason. E, tuj, kod crkvu nedovršenu ostavismo avtobus pa do Teraziju ce idemo peške. Kaze Nemanja, nije daleko, odma tuj iza hotel "Jugoslavija". Kolko od "Remizijanu" do naše groblje palanačko.

Dadose ni transparenti. Meni dadoše ono:" Slobo mi te volimo". I sad opet sumljiva rabota. Onaj zamlata Nemanja ide prvi, a nasivi predsednik Sale zaostaje. Prolazimo pored jednog taksistu, a on uzrnuo u mojivi transparenat pa me pljunu: "Jebo te Sloba, ovčaru!" I sad se ja pitujem: otkud ovaj zna da ja imam ovce? Mora de je neki Palančanin jer ne pisuje mi na čelo da sam ovčar. Pitujemo jednog milicajca za Teraziju, a on ćuti, usmivka se ko da se upuvo. Lepo vidis da ni zajebava. Neće da ni kazuje de su Terazije. Kad ajd, ajd, na tamo stigosmo pred Pravni fakultet. A tamo studenti. Zbrali se ko za Kosovsku bitku! Lele, koliko gi ima! I sad ona budala Nemanja pravo nas vodi na nji da se pozdravimo i zajedno da idemo na Teraziju da podržimo ovog Našeg. Kad oćeš! Ovi nam otese transparenti, pa udri po grbinu, po rebra, po glavu. Ne gledaju gde biju. Potepaše ni ko telci u zelje. Ko da smo u tuđe orali.

Ovi biju, a žene ni gađaju s jajca. Sve mi usraše kaput. Ona moja Kosara nece da mi veruje da sam bil u Beograd u demonstraciju za Miloševića. Do mene, Ciganin Najdan isto sav usran, a s jajce ga pogodili u oko da ga išćorave. On radi u fabriku "Bajram"; pravi motičice i sekirčići, pa se dere ko da mu je na dupe žulj: "Jebem ti Miloševića, će me išćorave zbog njega! Jebem ti i dnevnicu i suvu ranu! Zajeba ti mene Dragane da pođem sas tebe da izginemo ovdi" A ja mu kazujem: "Ćuti, Najdane, ako smo u okupaciji preživeli Bugari i Nemci, će preživimo i Beograđani! Važno je da mi ne udaramo!" Jel onaj Boško poštar poče da im vraća tepanje pa ga još više tepaše. Ne možeš sas nji kad ih ima ko Šiptari. I malo što ni tepaše nego će ni vode kod Draškovića da ni pokrste.

Vodiše ni pred Skupštinu što ju je još majstor Aca pravijo, kad tamo, uhvatili sefa na SPS iz Bamburek pa ga uču da pliva u fontanu, a suvomrazica. I ovaj iz Bamburek nauči se da pliva. Pliva li pliva, ispred Marksa i Engleza. Pa kazujem na Najdana: "Vidiš li da od loše ima pološe. Nas us samo tepali, a ovaj iz Bamburek em bijen, em mora da pliva u decembar na suvomrazicu!"

Dovedeše ni kod Draškovića na dvaest metara. A ovaj Drašković stoji ispod spomenik na Mihajla i seva sas oci. A glas mu ko da je jeo od vodenički kamen. Takvi su bili kod Kostu Pećanca kada je dolazio kod nas da formira suvoplaninski bataljon. Najdan Ciganin se usra od stra: "Ovaj će ni pokolje ki jaganjci!" A ja mu kazujem:" Neće, bre, Najdane! On samo taki izgleda!" A Nemanja ni kazuje "Dizajte tri prsta da ostanemo živi" I vidim i naš predsednik Sale diza te svi digosmo. Tako ni krstiše ni postiše. Kažu: "Ajd sad idite na Terazije kod onog Vašeg!"offline
 • Pridružio: 25 Jan 2005
 • Poruke: 525
 • Gde živiš: beograd

oblak ::Mr. Green bemti treba mi vukajlija da ovo razumem

Mislis Vujaklija Laughing

offline
 • oblak  Male
 • Legendarni građanin
 • Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
 • LEBE KISELI
 • Pridružio: 14 Feb 2005
 • Poruke: 6355

mislim ali je zovem Vukajlija....Mr. Green

jedini si ti primetio 2 bambija za tebe Wink

offline
 • Pridružio: 23 Jun 2005
 • Poruke: 243

Ma Leskovcani ne pricaju tako.Tako se prica u selima.Npr.Vranjanci i u gradu koriste SAS(zamena za sa),KOJ,KUDE,NA BRATA MI DRUGAR...Leskovcani ne pricaju tako,pricaju normalno samo ne akcentuju reci ili ih akcentuju potpuno pogresno

offline
 • Pridružio: 18 Dec 2003
 • Poruke: 7953
 • Gde živiš: Graceland

I imaju teeeeeeeeesko ch Smile

offline
 • Pridružio: 23 Jun 2005
 • Poruke: 243

A evo i nekih izjava poznatih fudbalera:
-D.Bekam: Moji roditelji su me oduvek podrzavali,odkad sam imao 7 godina
-Mark Viduka:Ne bi me bilo briga sve i da izgubimo svaku utakmicu u prvenstvu,samo da osvojimo sampionat
-Ronaldo: Izgubili smo zato sto nismo pobedili
-Alan Sirer: Nikada nisam zeleo da odem.Ovde sam ceo svoj zivot,a nadam se da cu biti i nakon toga
-mark Drajper: Zeleo sam da igram u italijanskoj ligi,npr.u Barseloni
-Li Hendri: Dobio sam gadan udarac po levom gleznju,mada mi je nesto govorilo da se radi o desnom
-velsanin Jan Ras: Nisam mogao da se snadjem u italiji,osecao sam se kao u stranoj zemlji
-Dejvid Bekam: Definitivno sam odlucio da cu krstiti Bruklina samo nisam odlucio u kojoj veri
-Geri Lineker: Ne postoji izmedju.Ili si dobar ili si los.Mi smo bili negde izmedju
-Les Ferdinand: Bio sam iznenadjen,a uvek kazem da me u fudbalu nista ne moze iznenaditi
-Ronaldo: Ova moja zena manekenka je jako zaljubljena u mene
I za kraj...
U jednom intervjuu sa Dejvidom Bekamom nakon snimanja reklamnog spota za Pepsi kolu gde je glumio gladijatora u starom Rimu,njegov komentar je bio: Oduvek sam voleo srednji vek...

offline
 • CHE 
 • Ugledni građanin
 • Pridružio: 19 Sep 2004
 • Poruke: 443
 • Gde živiš: tu i tamo...

Bekam mi je idol... Smile
ali nagrada ipak ide: Li Hendri: Dobio sam gadan udarac po levom gleznju,mada mi je nesto govorilo da se radi o desnom.. odlicno!

offline
 • Freia  Female
 • Prijatelj foruma
 • Pridružio: 31 Jan 2005
 • Poruke: 1899

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Slazem se sa tipom iz price: izgubio, pa izgubio, pomazajte Laughing
Bas imam komsinku u zgradi, kojoj je svaka druga treca rec lele trostruko Mr. Green
ovako kad pomislim, bas nam je zemlja bogata dijalektima i kvazi dijalektima, da se svede opet sve na jedan te isti jezik. :-)

@dralle
jooooooojj bree... ko ce da cita tolikii vitz...? Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 961 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 7 sakrivenih i 910 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, alkatraz080, awathorn, baza, Cirkon, djboj, Djokkinen, Doca, dolinalima, Dorcolac, dragon986, HrcAk47, ivan979, komkom, kovinacc, KUZMAR, MarKhan, Marko1238, Mercury, Mixelotti, mnn2, mrmr, nenad81, nikolas93ts, ObelixSRB, Panonsky, pedja63, perko91, rovac, royst33, ruso, S2M, Sale.S, Sirius, Snorks, ssekir75, Toni, vlvl, voja64, xJeremijAx, yrraf, zixo, zziko