Otkrijte sta ste bili u proslom zivotu

1

Otkrijte sta ste bili u proslom zivotu

offline
 • Pridružio: 20 Feb 2005
 • Poruke: 1715
 • Gde živiš: Beograd

http://www.astromag.biz/index_astro11.htm

Ево шта каже мени Very Happy

Citat:PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili na Uskršnjim otocima, u razdoblju od 1001. do 1029. godine. Tada ste se gotovo i isključivo zanimali ratovanjem, u okviru svog plemena. Mnogo ste vremena provodili u bitkama, pa praktički niste razmišljali ni o čemu drugome nego o ratovanju. No, valja reći da niste poginuli u nikakovoj bici, već da ste stradali u erupciji jednog vulkana. Treba još istaći da ste bili oženjeni i imali troje djece.

Vaš osnovni zadatak u sadašnjoj egzistenciji je steći i zadobiti autoritet, 'osvojiti' vlast i postati utjecajnim. Morat ćete barem saslušati savjete bliskih ljudi, no, konačne odluke i rješenja donositi sami, prema vlastitom mišlenju i nahodjenju. Nastojte dobro kontrolirati svoje misli i postupke. Dužni ste izgraditi vlastitu samouvjerenost, te se pouzdati u vlastite sposobnosti i snagu, pa ćete uspjeti pronaći izlaz iz svake, pa i iz najteže situacije. Spisak vaših mogućih zanimanja izuzetno je širok, pa će vam možda biti teško odabrati svoju profesiju. Negdje duboko u vama sačuvano je znanje o božanskom svijetu, te nekim čudesnim i neobičnim dogadjajima. Možda otuda potječe vaše eventualno zanimanje za mistiku i astrologiju. Vi biste se, nadalje, trebali češće opuštati, stvoriti oko sebe ugodjaj praznika, zabaviti se i uživati u životu. I još nešto: vjerojatno se nećete ograničiti samo jednim brakom ...Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
 • Jimmy  Female
 • Zaslužni građanin
 • Pridružio: 21 Apr 2003
 • Poruke: 662
 • Gde živiš: Beograd

evo sta sam ja bila Smile

imaLA sam zenu i troje dece SmileSmileSmile


Citat:PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili na Filipinima, u razdoblju od 1704. do 1765. godine. Od malih nogu, pa sve do starosti zanimali ste se ribolovom i relativno dobro živjeli od toga, i to ne samo vi, nego i vaša obitelj, koju su sačinjavali žena i troje djece. Niste se uspjeli obrazovati, pa niste znali ni čitati, a niti pisati. Zbog ribolova ste mnogo plivali i putovali (naravno, ako se ribarenje može nazvati putovanjem). Jednom zgodom, za vrijeme velikog nevremena, udarili ste u sprud, zbog čega se potopila vaša brodica, a zajedno sa vama poginulo je još dvadeset drugih ribara.

Moguče je da se u sadašnjoj egzistenciji osobito plašite nevremena, iako možda obožavate more i putovanja po njemu. Štoviše, možda če vas privuči priče o morskom zmaju ili, pak, legende o 'snježnom čovjeku'. No, valja reči da vam profesije povezane sa morem neče donijeti osobitu zaradu, a naravno, niti bogatstvo.

Vjerojatno čete imati nešto slobodnija shvačanja o ljubavi i seksu, što može uzrokovati poteškoče kada je u pitanju vjernost jednom partneru, zbog čega čete možda nešto duže vremena tražiti partnera koji bi vam u mnogočemu odgovarao.

Vaš je životni zadatak unositi sklad u odnose sa drugim ljudima, te im život učiniti podnošljivijim i ljepšim, ne mareči pritom isuviše za sebe.offline
 • Pridružio: 02 Mar 2005
 • Poruke: 901

Citat: prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Indiji, u razdoblju od 1612. do 1646. godine.
Bili ste muškarac, po zanimanju rikša - kuli (odnosno vozač ručne zaprege za prijevoz bogatih ljudi). Mnogo ste i teško radili, ali se nikada niste uspjeli izvući iz bijede i siromaštva, možda i zbog tragičnog dogadjaja, prilikom kojeg ste se survali u provaliju i smrtno stradali.
Bili ste vrlo lijep i privlačan muškarac, pa ste vrlo rano stupili u brak i postali ocem četvero djece.
Možda u ovom životu ponekad sanjate snove u kojima padate u ponor i bezdan ili nešto tome slično. U sadašnjoj egzistenciji zadatak vam je pronaći smisao života, te širiti i popularizirati vjeru svojih predaka, pa će vas zbog toga možda privući neka istočnjacka učenja. Nadalje, trebali biste pomagati vlastitoj djeci, rodjacima i drugim ljudima, te pritom zanemariti njihove mane i nedostatke.
Od vas se očekuje da mnogo radite, ali i da mnogo zaradjujete, te da vodite zdrav način života, pa izbjegnite alkohol i narkotike.


it may be some true in this... Cool Razz zanimljivo u svakom sluchaju... Zagrljaj za link

offline
 • Pridružio: 06 Okt 2007
 • Poruke: 88

Citat:U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Španjolskoj, u razdoblju od 1714. do 1770. godine. Tada ste bili vrlo stroga, ali nesebična učiteljica, koja je doista cijelo svoje znanje istinski htjela prenijeti na učenike, koju su vam uzvraćali pažnjom i ljubavlju. Valja još istaći da osobni život niste imali, te nikada niste zasnovali vlastitu obitelj.

U sadašnjoj egzistenciji namijenjena vam je uloga povjerljive osobe i čuvara tudjih tajni, što ni u kom slučaju ne smijete zloupotrijebiti. Osim toga, ne propručamo vam niti da nešto ukradete.


Možda ćete raditi kao trgovac ili knjigovodja, pa ćete na ovaj ili onaj način raditi sa novcem, pri čemu vam prijeti opasnost od nevraćanja dugova od strane dužnika, pa vam ne preporučamo da bilo kome pozajmljujete vlastiti novac. Naime, prije ili kasnije - stradat ćete od osobe kojoj ste posudili novac.


Nakon što stupite u brak - ne upuštajte se u vanbračne veze - jer bi eventualni ljubavnik (odnosno ljubavnica) mogli ugroziti vaš obiteljski život.
@jimmy bili smo savremenici Zagrljaj

offline
 • lnenad  Male
 • Stručni saradnik
  Web
 • Nenad
 • Arhitetak
 • Pridružio: 16 Jan 2007
 • Poruke: 2860
 • Gde živiš: Bijeljina

Citat:
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili na Uskršnjim otocima, u razdoblju od 1001. do 1029. godine. Tada ste se gotovo i isključivo zanimali ratovanjem, u okviru svog plemena. Mnogo ste vremena provodili u bitkama, pa praktički niste razmišljali ni o čemu drugome nego o ratovanju. No, valja reći da niste poginuli u nikakovoj bici, već da ste stradali u erupciji jednog vulkana. Treba još istaći da ste bili oženjeni i imali troje djece.

Vaš osnovni zadatak u sadašnjoj egzistenciji je steći i zadobiti autoritet, 'osvojiti' vlast i postati utjecajnim. Morat ćete barem saslušati savjete bliskih ljudi, no, konačne odluke i rješenja donositi sami, prema vlastitom mišlenju i nahodjenju. Nastojte dobro kontrolirati svoje misli i postupke. Dužni ste izgraditi vlastitu samouvjerenost, te se pouzdati u vlastite sposobnosti i snagu, pa ćete uspjeti pronaći izlaz iz svake, pa i iz najteže situacije. Spisak vaših mogućih zanimanja izuzetno je širok, pa će vam možda biti teško odabrati svoju profesiju. Negdje duboko u vama sačuvano je znanje o božanskom svijetu, te nekim čudesnim i neobičnim dogadjajima. Možda otuda potječe vaše eventualno zanimanje za mistiku i astrologiju. Vi biste se, nadalje, trebali češće opuštati, stvoriti oko sebe ugodjaj praznika, zabaviti se i uživati u životu. I još nešto: vjerojatno se nećete ograničiti samo jednim brakom ...


Ja dobio isto kao i next Very Happy

offline
 • Pridružio: 31 Maj 2005
 • Poruke: 211

Citat:

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Austriji, u razdoblju od 1305. do 1396. godine.

Bili ste grof, koji je vladao velikim dijelom zemlje. Imali ste prilično brojnu obitelj koji su cinili: tri sina, jedna kcerka, cetvero unuka i osmero praunuka. Sve do navršene 50-e godine života održavali ste uredan obiteljski život, nakon cega ste posve prekinuli veze sa članovima obitelji. Preko dana ste živjeli normalnim i uobičajenim životom za jednog plemića i bogataša, a noću ste potajno vodili dvostruki život, u kome ste se ponašali kao vampir i nedužnim žrtvama pili krv. Vaša djeca i unuci dugo su vremena slutili i sumnjali, kakovu to mračnu tajnu skrivate u sebi. U vrijeme jedne (tada uobičajene) borbe za zemlju i vlast - neki je pridošlica iz Njemačke otkrio vašu tajnu i razglasio je svima. Ubrzo nakon toga netko vas je ubio i tako se osvetio za sva nedjela koja ste počinili - no, vaše tijelo nikada nije pronadjeno.

U sadašnjoj ćete egzistenciji možda osjećati nemir zbog nerazumnih želja, koje će se povremeno javljati u vama. Sve to može dodatno pogoršati i eventualna sklonost alkoholu, čime biste se ozbiljno izložili mogućem nasilju. Predlažemo vam da uvijek nosite sa sobom amajljiju u obliku 'čekića', koja će vas prema mišlenju tibetanskih znalaca - sačuvati od tjelesnih karmičkih opasnosti.

Vaš je osnovni zadatak da činite dobra djela, ali i da postanete predvodnikom, rukovodiocem ili vodjom drugih ljudi.

Izgleda da vam je sudjeno da imate nekoliko partnera (odnosno partnerica), koje nećete voljeti.

I na kraju, još nešto: u nekoliko navrata doživjet ćete vrlo neobične stvari...Kakve gluposti

offline
 • Freia  Female
 • Prijatelj foruma
 • Pridružio: 31 Jan 2005
 • Poruke: 1899

Citat: U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Africi, u razdoblju od 1600. do 1639. godine.

Kao prekrasna djevojka, koja je lijepo pjevala i svirala na strunama zapeli ste za oko jednom bijelom gospodaru, kojem ste kasnije služili kao robinja. No, silno su vam zavidjeli vaši sunarodnjaci, takoder robovi, koji su vas na prijevaru izveli iz prostorije u kojoj ste boravili, a zatim ubili.

Niste uspjeli zasnovati vlastitu obitelj, a niti roditi dijete, unatoč vaše snažne želje za materinstvom.

U sadašnjoj ćete se egzistenciji zanimati mnogim stvarima, pa ćete raditi i stvarati vlastitu karijeru, možda se baviti sportom, te mnogo putovati, najvjerojatnije vlastitim automobilom.

Voljet ćete i biti voljeni, imati nekoliko djece, te najvjerojatnije samo jednom stupiti u brak.

Imat ćete mnogo toga, pa ako vam se i dogodi kakav gubitak, vi ćete se uvijek snaći i uspješno početi iznova!


omg. Mr. Green

offline
 • helen1  Male
 • Anti Malware Fighter
  Rank 2
 • Master učitelj
 • Pridružio: 27 Avg 2005
 • Poruke: 8422
 • Gde živiš: Novi Beograd

 U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Gvineji, u razdoblju od 1333. do 1399. godine. Tada ste se zanimali trgovinom robovima, prema kojima ste se odnosili vrlo surovo. Tjelesno ste bili izuzetno jaki, a svoju ste snagu iskušavali u mnogobrojnim napadima na sela, odakle ste 'crpili' većinu svojih robova. U jednom od takovih napada - namjerili ste se na mladjeg i snažnijeg protivnika, pa ste poginuli.

I još nešto: nikada niste zasnovali vlastitu obitelj, iako je iza vas ostalo nekoliko vanbračne djece.

U sadašnjoj egzistenciji vjerojatno ćete imati brojne probleme u odnosima sa suprotnim spolom, čak i u razdobljima kada ćete se osjećati vrlo sretno unutar vlastite obitelji. Preporučamo vam da nabavite talisman za obiteljsku sreću, kako bi što duže sačuvali skladne obiteljske odnose.

Na poslu biste povremeno mogli osjećati suprostavljanje kolega i suradnika, te eventualnih šefova - no, to je vaš karmički problem kojeg donosite sa sobom iz prošlog života.

Jesu li vas u djetinjstvu možda često vrijedjali, ponižavali, a povremeno čak i tukli?

Čuvajte se tjelesnih ozljeda, te vožnje u automobilu koji je jarke boje!Mene neko da tuce.Da vidim tog junaka Mr. Green

offline
 • Pridružio: 20 Feb 2005
 • Poruke: 1715
 • Gde živiš: Beograd

А јесте извалили да смо сви имали трагичне смрти? Laughing

offline
 • Cigarette Smoking Man
 • Pridružio: 14 Feb 2005
 • Poruke: 9113
 • Gde živiš: Beograd

Evo i ja sam se otrovao(la).. Very Happy

Citat:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Peruu, u razdoblju od 1419. do 1445. godine.

Kao dijete bili ste zarobljeni i oteti od strane jednog vrlo ratničkog indijanskog plemena. Morali ste mnogo i teško raditi, takoreći bez sna i odmora, a uz to ste bili i ponižavani. Vaš je život umnogome zavisio od raspoloženja, dobre volje i eventualnih hirova svog gospodara. Nikada se niste udali, pa niste upoznali radost materinstva i plač vlastitog djeteta. Dakle, u svom kratkom životu vi niste uspjeli zasnovati vlastiti dom i obitelj. U trenutku tuge, ogorčenja i velikog emocionalnog rastrojstva okončali ste vlastiti život - samoubojstvom, tako što ste se otrovali.

U sadašnjoj egzistenciji ne smijete sudjelovati u financijskim špekulacijama i hazardnim igrama. Nemojte se upuštati u svadje, sukobe i sporove sa drugim ljudima. Ne biste smjeli pretjerano konzumirati alkohol. To je, dakle, manje više sve što ne smijete, a sada slijedito što trebate: dužni ste dostići maksimum u svemu što ćete poduzimati, te zauzeti odgovarajući visok položaj unutar djelatnosti koju ćete obavljati. Svoje slobodno vrijeme nastojte posvetiti obitelji i djeci. Ukoliko ne uspijete ostvariti navedene zadatke - tada ćete biti nesretni u obitelji, a uz to će vam i stradati zdravlje. Istini za volju treba reći - da ćete sreću u obitelji osjetiti tek nakon navršene 30-e godine života. Te zrele godine doprinijet će vašem zdravlju, te uvažavanju i slavi.

29 Maj 2009 11:16 Dusan Zaključavanje topica Razlog: Sređujem forum
Link više nije u funkciji - mrtav
 
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 707 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 6 sakrivenih i 660 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ArmyBoss, babaroga, bojank, celeron, Cirkon, Dorcolac, Drug pukovnik, dule10savic, Duško, francf, goxin, Klecaviks, komkom, konstruktor, kovinacc, Krusarac, liman, madza, manda87, MarKhan, Mercury, Mixelotti, mnn2, moldway, nenad81, nikolaus112, ofbeyond, Oluj2.1, pedja.st, punto, Rakenica, RJ, saputnik plavetnila, Snorks, suton, Toni, ucenik32, vlvl, voja64, Webb