problemi sa webkamerom

problemi sa webkamerom

Idi na vrh
offline
  • Pridružio: 31 Jan 2012
  • Poruke: 6

Molim za pomoc , na laptopu Asus A6R imam XP sp2 i webkameru Hama cm 330 mf , odlicno je radila sve do jednog ukljucivanja programa advanced systemcare 5 . Posle toga ne radi, deinstalirao sam pa ponovo instalirao i opet nista , posto sam laik po tom pitanju molim za pomoc . Kad ukljucim kameru u prostoru gde je ranije bila slika nista samo siva boja pozadine !

Hvala unapred !



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.

Potreban je samo minut da se registrujete - da biste učestvovali u diskusiji:
Izaberite vaše korisničko ime [username] :
Vaša email adresa je [email] : Email adresa mora biti tačna!
Ukucajte željenu šifru [password] :
Ukucajte šifru ponovo [password again] :
Jezik [language] :




Ili se jednostavno uloguj preko Facebook-a:
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 331 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 5 sakrivenih i 289 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1311 - dana 15 Nov 2012 21:40

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 7umb4, aramis s, bato3, Bobo123, boranin45, boyce, Chuck Norris, deki992, Dicus, drimer, EOD, goxin, Hawk75, Korapg, ljs, Lunar Module, micoboj, mislimdaimamnesto, Nesho2, Nomak_, pein, puškomitraljezac, Radovan Vinčić, rkekoke, S-lash, s.solajic, S2M, scout01, smmusa, vandrej, Voja Paunić, WS2, xJeremijAx, zaratusta, zixo, zoran-ruma, Žan Klod vam dam
Siguran hosting