Letnji kamp matematike - Sabac 2010

Letnji kamp matematike - Sabac 2010

offline
  • Pridružio: 08 Jun 2010
  • Poruke: 1

Već petu godinu za redom organizujemo besplatni matematički kamp u Šapcu. Ove godine kamp će se održati u periodu 9-15. avgusta. Mesto održavanja je OŠ „Nikolaj Velimirović“. Kamp je predviđen za učenike 4-8. razreda osnovne škole i prva dva razreda srednje škole. Ove godine će biti organizovana i predavanja za profesore i učitelje. Predavači će uglavnom biti učenici Matematičke gimnazije u Beogradu (tri člana olimpijske ekipe Srbije će biti među predavačima).

Učenici će biti u prilici da slušaju po tri predavanja (po 1:30h) u toku pet dana, a biće u prilici i da slušaju predavanja za profesore ili učitelje. Poslednjeg dana kampa biće održano takmičenje za učenike (u trajanju od 3h).
Profesori i učitelju će biti u prilici da slušaju po jedno predavanje (po 1:30h) u toku pet dana i jednodnevni seminar (tri predavanja po 1:30h) poslednjeg dana kampa.
Za sve zainteresovane će biti organizovana jednodnevna ekskurzija 12.08.


Prijavljivanje učenika i profesora će se obaviti preko mejla škole matema (tačka) sabac (at) gmail (tačka) com i to:

1. U periodu 01.07-14.07.2010. za učenike kojima je potreban smeštaj u Šapcu. Kapacitet našeg smeštaja (koji je besplatan) je ograničen na dvadesetak mesta za učenike. Oni koji su prvi poslali prijavu imaće prioritet ukoliko bude više zainteresovanih učenika. Ostali treba da potraže smeštaj u sopstvenoj organizaciji, u čemu im mi možemo pomoći.

2.U periodu 16.07-30.07. za učenike kojima nije potreban smeštaj.
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, školu, razred, broj mobilnog telefona, mejl adresu i kućnu adresu. Mejl nasloviti sa Prijava za kamp.


Za sve dodatne informacije i pitanja obratiti se na mejl matema (tačka) sabac (at) gmail (tačka) com



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1383 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 5 sakrivenih i 1345 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Ageofloneliness, bestguarder, Bokiboks, Brana01, CikaKURE, darkangel, doom83, Dukelander, Excalibur13, FileFinder, kolle.the.kid, ljuba, Lošmi, Lutvo_Redzepagic, Marko Marković, marsovac 2, Mcdado, Metanoja, Misirac, Mixelotti, MrNo, nikoli_ca, Srle993, Stanlio, Trpe Grozni, uruk, vathra, Vlad000, voja64, yrraf, zbazin, zlaya011