|
Poslao: 21 Dec 2012 20:30
|
- daxytt

- Zaslužni građanin
- Pridružio: 30 Okt 2012
|
Vidim da vam stvarno leži čim stavljate tolike iste slike, evo i ja ga skidam, toliko je izgleda tražen da mi upload na bittorentu oko 1/4 downloada
|
|
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
|
|
Poslao: 23 Dec 2012 23:32
|
- Aco

- Moderator foruma
- Pridružio: 12 Maj 2006
- Gde živiš: /home/aco
|
Izašla je i finalna verzija Linux Mint 14 “Nadia” KDE
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 16 Maj 2013 20:57
|
- Aco

- Moderator foruma
|
Linux Mint 15 “Olivia” RC released
Izašla je nova verzija RC verzija Minta pod nazivom Olivia.
Više na [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 17 Maj 2013 00:40
|
- dekao

- Moderator foruma
- Dejan Trajković
- Realist painter
- Pridružio: 06 Apr 2006
- Gde živiš: Somewhere in time
|
Izgleda da su odradili odličan posao. Mint se odlučio za "follow users" filozofiju i to im je donelo status glavne mainstream desktop distribucije. Već podugo su na prvom mestu distrowatch liste.
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 17 Maj 2013 21:48
|
- Aco

- Moderator foruma
|
Danas dok sam bio na leru i nisam ništa radio probao sam je . Nisam nešto puno čačkao ali je brz, možda i najbrža distribucija minta do sad. Sve radi super, ova verzija bi mogla biti baš pravi pogodak, samo da još imaju LXDE izdanje ali ništa od toga.
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 17 Maj 2013 23:43
|
- dekao

- Moderator foruma
- Dejan Trajković
- Realist painter
- Pridružio: 06 Apr 2006
- Gde živiš: Somewhere in time
|
Aco ::Danas dok sam bio na leru i nisam ništa radio probao sam je . Nisam nešto puno čačkao ali je brz, možda i najbrža distribucija minta do sad. Sve radi super, ova verzija bi mogla biti baš pravi pogodak, samo da još imaju LXDE izdanje ali ništa od toga.
Za LXDE ti treba desetak mb za download!
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 17 Maj 2013 23:56
|
- Aco

- Moderator foruma
|
dekao ::Aco ::Danas dok sam bio na leru i nisam ništa radio probao sam je . Nisam nešto puno čačkao ali je brz, možda i najbrža distribucija minta do sad. Sve radi super, ova verzija bi mogla biti baš pravi pogodak, samo da još imaju LXDE izdanje ali ništa od toga.
Za LXDE ti treba desetak mb za download!
Znam, lako je instalirati okruženje ali nije mi to ono što bi trebalo da bude. Ništa dok po defaultu ne dolazi sa LXDE okruženjem, nikad mi neće biti jasno zašto Mint izbaci LXDE. I to stali su na Linux Mint 12 "Lisa" - LXDE, da su barem izbacili LXDE i na Linux Mint 13 "Maya" koja je (LTS) verzija.
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Maj 2013 12:38
|
- pedja93

- Saradnik foruma Linux
- Pridružio: 10 Jun 2009
|
@Aco
Ni ja ne volim naknadno instaliranje grafickog okruzenja. Koristim samo okruzenje koje po defaultu dolazi uz distribuciju.
|
|
|
|
|
|