Problem sa zvukom u Vegasu, a u bilo kom playeru ga ima

Problem sa zvukom u Vegasu, a u bilo kom playeru ga ima

offline
  • kontor  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 02 Apr 2008
  • Poruke: 25
  • Gde živiš: Veliko Gradiste

Ne bavim se video-audio produkcijom ali po potrebi koristim Vegas 7 i Soundforge da bih zavrsio neke sitnije stvari. E tu je sad problem. Imam jedan avi klip cijim zvukom nisam bio zadovoljan ( slabo se culo, ali se culo da ne bude zabune) te sam hteo da pojacam. Medjutim kada sam clip otvorio audio layera u Vegas-u nije bilo. Nema ga. O cemu se radi, zivo me interesuje,.

Problem sam resio tako sto sam pustio klip u Windows M playeru i snimio zvuk uz pomoc Soundforge i Audacity. Naravno posle dodao audio layer u Vegas i sad sam zadovoljan zvukom. Medjutim zivo me interesuje da li se ovakvi problemi jednostavno desavaju ili je potrebno neko dodatno podesavanje?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 690 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 1 sakriven i 668 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, AC-DC, aleksmajstor, amaterSRB, BlaCkMilK, Botovac, Dimitrise93, Drug pukovnik, Gama, goxin, manda87, Marko Marković, mcgunner, miljannis, MiroslavD, MrNo, nuke92, Recce, RJ, Vlad000, Zmaj001