Vrtovi

25

Vrtovi

Interesantno,nisam nikada ni pomislila da to može da ima u Albaniji,doduše nije se tamo ni odlaziti smelo,a ti draga moja još i sačuvala sve to.Vidim još uve si puna pozitivne energije ,evo tebi nešto lepše,malo za vrt,malo za mladost.

Igra kompozicija: mrtva i živa priroda






Mali oleandar je za Ljuticu, zato što ih ona posebno voli smešak

Ako imam pravo da biram, ja bih onu jabuku....

Grožđe počinle da zri,još malo pa će moći da se ubere i naravno pojede.U mome dvorištu ,pored staze ima ma la čardaklija,dovoljna da nekupujem otrovno sa pjace.Lepo je ove godine,imalo je dovoljno sunca,i kiše.
Atu su ijabuke no nisu još za jelo.


:]



----------- [jpg][/url]
A sada još jedno lepo drvo jabuke

Dubara ::Ako imam pravo da biram, ja bih onu jabuku....

Slobodno se ti posluži, jes' da nije divlja i kisela Wink Very Happy

Gajba puna predivnih jabuka eh kad bi mogao još koji kolač da stana u ove Sorlagine vrtove ali nesmemo to da radimo,zato samo ovoga puta jabuke verujem da ih svi volimo,Dubara posluži se hm,ništa od toga.

to to teta Dano ,i kolače stavite kod Sorlag,za nas koji volimo slatko Very Happy ,a mož' i neki recept za sarmu od zelja ,što da ne...Još da Sorlag prepravi vrtove u "Narodni Kuvar",pa ce biti do *aja... LOL LOL Al' prevelika vam ova zadnja slika sa jabukama,ako mož'te da je smanjite malo... Smile
Pa Dubara,posluži se. Mr. Green

Pa dobro tako ispalo i šta sad,primam sve opaske na moj račun ,važno je da ja dam malo oduške mojoj duši kad prozborim koju reč sa vama.Mislila sam da ti nepošaljem kola jer se bojim da će se Sorelag ljutiti onaj glavni će nas kritikovati.Razmisliću pa šta bude.

Evo ti čitav meni,pa prijatno,može i Dubara da se posluži,Joj teško meni kad se javi Sorelag?

LOL Ma opušteno ,teta dano,niko Vas ne kritikuje,joj,umrecu od smeha ,ovde..xexe Laughing

Mustra si tibečka ,ja napravila lapsus tako mi i treba kad nuzmem lupu da pregledam,nema zato kolača.Jesi li bio na moru?



Ako nisi otiđi i malo do višegrada,najsigurnije autobusom.Pozdravljam te veseli sagovorniče.

Dopuna: 10 Avg 2008 22:18

mislim da će se ovo svideti ljubiteljima vrtova,svi su izgleda na letovanje otputovali?









A ja odoh u krevet jer jedva ustadoh,ništa strašno samo se ukočih,valda ću se pridići za koji dan,u mislima sam sa vama ljubiteljima vrtova,kad budem mogla da sedim vidimo se na drugom blogu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 985 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 11 sakrivenih i 924 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Atomski čoban, babaroga, Bane san, cavatina, ccoogg123, cinoeye, dane007, Dannyboy, darkangel, Dimitrise93, djboj, doklevise, FileFinder, GORDI, grenadir, Istman, Ivica1102, Kubovac, kunktator, laganini123, MB120mm, mercedesamg, Mercury, mile23, Milometer, mkukoleca, novator, pein, radionica1, randja26, Ripanjac, sevenino, Shinobi, Sićko, slonic_tonic, Srle993, Stija zmija, Tores, virked, Vlad000, Vlajman1957, voja64, VP6919, wolf431, zastavnik, zeo, 125