Pile na kineski nacin, valjda

Pile na kineski nacin, valjda

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

Ovaj recept sam negde procitao, volim da ga primenim. Klopa je malo teza i ljuca, zbog karija. Inace, posto sam ja neiskusan kuvar, sve radim onako kako mislim da treba Smile

Dakle, potreban je jedan pileci file, maslinovo ulje, kari, soja sos, dve paprike, paradajz, crni luk.

Prvo se pile isecka na komadice i posoli (ili stavi zacin C) i drzi u soja sosu pola sata. Paprika, paradajz i luk se iseckaju.

Zatim se zagreje maslinovo ulje i u njemu proprzi kari, da bi se dobio jak ukus i ubaci se piletina. Przi se dok pile ne pozuti, neka 3-4 minuta.

Zatim se doda povrce i tako se dinsta dok povrce ne omeksa (ovo je po mom ukusu duze vreme), moze se dodati malo vode.

Dodati korijander, po ukusu.

Ukoliko vam je prejako, skuvati pirinac.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 719 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 5 sakrivenih i 683 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aramis s, babaroga, Deneb, Dorcolac, dragon986, Fog of War, Ilija Cvorovic, Jovan Nenad, kobaja77, Koca Popovic, LUDI, Marko Marković, Markoni29, Matija, MB120mm, mercedesamg, Mercury, miodrag, mvidekanic, neutralal.com, nuke92, pein, perun32, Regrut Boskica, sakota79, Snorks, sovanova95, Toni, vlvl, xJeremijAx