Preporuka pri kuvanju pasulja

Preporuka pri kuvanju pasulja

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2006
  • Poruke: 14
  • Gde živiš: relacija KG-BG

Kada se kuva, stavite nanu (kesicu do dve ili mrvljeni list)! stvarno deluje na "stomacne probleme" posle pasulja!provereno!!!!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 27 Avg 2005
  • Poruke: 26

I obavezno promeniti vodu posle prvih sat vremena kuvanja, naliti novu, i tek onda ubacivati ostale sastojke i nastaviti da se kuva.



offline
  • dekao  Male
  • Moderator foruma
  • Dejan Trajković
  • Realist painter
  • Pridružio: 06 Apr 2006
  • Poruke: 3592
  • Gde živiš: Somewhere in time

Probajte da pre zaprske ubacite jednu solju kecapa i bosiljak.Ispadne sjajno. Samo ne preterujte ni sa jednim ni sa drugim jer inace preuzmu sav miris.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1179 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 8 sakrivenih i 1130 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Atomski čoban, bojankrstc, bolenbgd, Boris90, ccoogg123, cenejac111, dushan, Excalibur13, FileFinder, Goran 0000, ivan1973, Joco Skljoco, Krvava Devetka, laurusri, Leonov, Lieutenant, Lošmi, Mi lao shu, milutin134, nesa1962, nextyamb, ninareflex, NoOneEver Dreams, operniki, Oscar, procesor, raptorsi, Romibrat, sasa87, Simon simonović, Srle993, StepskiVuk, Stoilkovic, tomigun, Tores, Trpe Grozni, Valter071, šumar bk2, žeks62, 125