Sta sutra za rucak

12

Sta sutra za rucak

offline
  • bibliotekar
  • Pridružio: 19 Jul 2013
  • Poruke: 149
  • Gde živiš: BG

Пилећа џигерица којом су нас хранили као клинце, во времја кад је Титом мечка плашила потомство, и ова данас, драстична је разлика!
Наиме, тада су још већином живину куповали (или добијали од родбине) са села, из авлијског узгоја.
Јетра, као орган је депонија свега и свачега, са тешким металима закључно, те ми је један чика коме је то фах препоручио да се заобилази у широком луку, или барем ретко користи, нарочито у дечјој исхрани.
Узгред, по маркетима се пакује у мешавини са срцима, а нема везе са надолазећим (Рудолфом) Валентином, већ да има више на кантар.

Што се јагњетине тиче, ту би идеална комбинација био пилав, макар и узбечки! Wink



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 21 Nov 2007
  • Poruke: 1221

Pohovani luk


Kao prilog uz pire, uz zelenu salatu.

Uvalja se u testo malo gušće nego za palačinke koje je posoljeno i pobibereno i tako se prži, bolje ovako nego kolutići. Bolji je da se jede kad vruć i topao.



offline
  • Pridružio: 22 Feb 2015
  • Poruke: 52

Grah s kobasicom. Nekako mi je to idealno za početak tjedna, a ionako traje nekoliko dana a sa žlicom je uvijek dobro nakon vikenda Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 730 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 2 sakrivenih i 706 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, amstel2, Arhiv, dane007, darios, DARKMEN22, djo97, djordje92sm, djukapfc, djurdjija, Filip Marinković, GreenMan, hyla, kripo, milijarder, Miškić, Nebo_M, ok2, Roman, Rote Baron, YU-UKI, zlaya011