Sta sutra za rucak

10

Sta sutra za rucak

offline
  • NN306 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 19 Jul 2010
  • Poruke: 4

curetina sa mlincima!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • dgcr  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 05 Maj 2010
  • Poruke: 346
  • Gde živiš: Bijeljina, Republika Srpska

Piletina u prasetini, mmm...



offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25504
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

dgcr ::Piletina u prasetini, mmm...

Holesterol u krvnim sudovima.....

offline
  • "Psychopath"
  • Més que un club
  • Pridružio: 07 Jul 2012
  • Poruke: 2168
  • Gde živiš: Barcelona,Spain

Sutra Rostilj,mmm...
Uz to Coca Cola

offline
  • Pridružio: 29 Feb 2012
  • Poruke: 1107
  • Gde živiš: na grani-ci

Sataras ili djuvec...zavisi kako ga ko zove, onaj prosti najprostiji, sa krupno secenim lukom, paprikom, celim sitnijim paradajzom, prlog baren ceo krumpir ili pirinac i malo, malo sira...koliko god zvuci ludo jos uz to jedem svez paradajz..MOJ! Zagrljaj Volovsko srce onaj debeli socni..fuu volem..

offline
  • Pridružio: 12 Okt 2010
  • Poruke: 10287

hehe, to sam imao danas,a sutra, sam spremam krompiriće smešak

offline
  • Pridružio: 29 Feb 2012
  • Poruke: 1107
  • Gde živiš: na grani-ci

Svaka cast! smešak Baren krompir i neki dobar svez sir 2-3-4 masline, paradajz dobitna kombinacija..Spoj koji je za tebe extra..a prosto za napraviti.. Jednostavnost je kraljica kuhinje..i ne samo nje.. smešak

offline
  • Pridružio: 04 Dec 2008
  • Poruke: 4042

angelika ::Sataras ili djuvec...zavisi kako ga ko zove, onaj prosti najprostiji, sa krupno secenim lukom, paprikom, celim sitnijim paradajzom, prlog baren ceo krumpir ili pirinac i malo, malo sira...koliko god zvuci ludo jos uz to jedem svez paradajz..MOJ! Zagrljaj Volovsko srce onaj debeli socni..fuu volem..

Jeste prost ali je super.
Malo drugačije ga pravim, princp je isti.
Iseckam sitnije luk, ali dosta, paprika može malo krupnije, paradajz obavezno krupno sečen i oljušten. Kada se ukrčka dodam nekoliko ulupanih jaja da se sve lepo poveže.

angelika :: Jednostavnost je kraljica kuhinje..i ne samo nje.. ;]

Lepo rečeno, angelika : )

Malo kasnije počinjem da pripremam punjenu papriku za sutrašnji ručak.
O načinu pripreme smo već pisali.

offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 366

Napokon, sutra ne spremam NIŠTA. Radim ceo dan, ručkam kod gazdarice! Smajli A kući neka neko drugi o tome vodi računa. Zagrljaj

offline
  • Pridružio: 21 Nov 2007
  • Poruke: 1037

Grašak sa noklicama

Uz to mogu faširane i kupus salata

Čorbast grašak u koje se kad je skoro gotov spušta sa dve kašike, /supene ili kafene/ testo tako da formira knedle od testa, mogu biti veće i manje.
Testo za noklice se pravi od brašna, jednog jajeta malo ulja doda se soli i malo praška za pecivo. Može se dodati u testo i majčina dušica npr ili biber.
Smesa mora biti ni tvrda ni mekana, kako bi i noklice koje se kuvaju bile mekane a ne žilave ili se raspale.
Grašak začiniti svežim peršunom, bosiljkom ili mirođijom

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 669 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 2 sakrivenih i 646 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2413 - dana 03 Okt 2019 05:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 4channer, 8u47, Bane san, Dava, Doca, dragon986, dule10savic, Ehinacea, Eyes Wide Shut, Gama, Iwo Jima, m0nstrum_, Marko Marković, mercedesamg, metemma, Mihajlo2, pavle_pzs, Sale-88, shmele, Stanlio, YU-UKI