Poslao: 04 Apr 2006 22:57
|
offline
- life
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
jeste li probali da pecete meso u crepulji fenomenalno je.meso koje zelite piletina svinjsko... zaciniti po ukusu so vegeta biber moze malo aleve paprike i u crepulju bez dodatka masnoce i u rernu .
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 05 Apr 2006 20:22
|
offline
- MoscowBeast
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Poruke: 7912
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
Serbiancafe kuvar ::Crepulja je jedna plitka glinena posuda sa jednom rupicom na sredini. Ona mora dobro da se ugreje, odnosno mora se staviti na vatru, sačekati da se dobro ugreje. Kada se ugrejala, kukom se podigne, u nju se stavi pripremljeno testo i pokriva se tz. sačem (vrsta poklopca – metalni poklopac u obliku plitkog zvona).
Znači u pitanju je pečenje pod sačem, samo što se sač ne stavlja u žar i pepeo, već u rernu... U principu bi trebalo da se dobija isto, samo što se verovatno potroši brdo struje dok se sač/crepulja dovoljno usija...
|
|
|
|
Poslao: 05 Apr 2006 23:28
|
offline
- life
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
ma nista nije komplikovano ja sve priremim u hladnu crepulju i ukljucim rernu i negde oko 2 sata se pece ali je ukus fantastican
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 08 Apr 2006 11:31
|
offline
- MoscowBeast
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Poruke: 7912
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
@all
Malo samo smanjite zelju za chatovanjem ok?
|
|
|
|