Racunar blokira kad pokusam da se konektujem preko modema

1

Racunar blokira kad pokusam da se konektujem preko modema

offline
  • Pridružio: 26 Nov 2012
  • Poruke: 3

molim vas za pomoc!Naime,kada pokusam da se povezem na internet putem modema racunar blokira,slika se zamrzne i ne preostaje mi nista drugo osim da ga restartujem.Modem je nosen u servis i receno mi je da je sa njim sve u redu,a antivirusna zastita mi govori da je lap top ok... da li neko mozda zna sta bi moglo da bude u pitanju?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Koji modem? Koji internet? Koji lap-top? Jos neke informacije koje bi nam bile od pomoci bi dobrodosle. Hvala.



offline
  • Pridružio: 26 Nov 2012
  • Poruke: 3

hp presario cq 57 , telenorov internet ,huawei modem

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Reinstaliraj (deinstaliraj pa ponovo instaliraj) sve drajvere za tvoj lap-top.

offline
  • Pridružio: 26 Nov 2012
  • Poruke: 3

hvala puno!Nadam se da ce sve biti ok...

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2013
  • Poruke: 5

Pozdrav! Imam jedno pitanje, tj. bojim se da imam slican problem kao Milena. Pre dva dana sam kupio ruter (TP - LINK 150Mbps N). Odmah sam sve povezao i krenuo na net. Nisam znao da li trebam da ga instaliram jer cim sam ga povezao na modem i ukucao pin sve je krenulo. Medjutim, u toku dana je lap - top poceo ozbiljno da zakucava. Dakle zakuca mi skroz, apsolutno nista ne mogu da uradim, sve stane. Nista drugo mi nije preostalo nego da drzim dugo taster za paljenje da ga ugasim. I tako je jedno 20 puta kada uzmem u obzir dva dana. Pomislio sam da problem lezi u tome jer nisam instalirao ruter u lap-top. Povezao sam sve i pokusao da ga instaliram i nece, ne moze uopste da se poveze. Otisao sam na safe mod da vidim mogu li tamo nesto da resim, ali ja nemam pojma nista te tako mogu samo da pogorsam stanje. Ali uglavnom sam skontao da je nastao problem u zvuku, jer sta god da pustim sa zvukom uglavnom tada zakuca. A u safe mod-u mi pise da je tu problem, probao sam preko troubleshooting ali ne vredi. Internet konekcija potpuno normalno radi. Lap - top je takodje nov dell vostro 2520. Pitao sam brata koji se inace razume, kaze mi ma uradicemo ponovo sistem. Ako je to jedino resenje onda cu ga uraditi. U servis necu da nosim pre nego vas pitam. Pomagajte??????

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Trebaju nam jos informacije da bi smo ustanovili problem ...

Odradi sledece:

Skini MiniToolBox na Desktop;
Pokreni ga dvoklikom, strikliraj sve ponudjene stavke i klikni na Go;
Nakon sto aplikacija zavrsi rad, izbacice izvestaj u Notepad-u; taj izvestaj okaci u sledecoj poruci da pogledamo.

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2013
  • Poruke: 5

mycity.rs/must-login.png

evo ga. racunar nije bio kod mene nekoliko dana tako da je sestra nesto zeznula. nema veze sa ruterom to se samo poklopilo sa tim, pa sam pomislio da je to. ja sam sada u safe mod-u jer mi ovde ne zakucava.
kazem do zvuka je problem. malo sam pretrazio i nasao sta je problem.
dakle evo sta je problem. start->service->windows audio i windows endpoint builder i odem na general kliknem start i pise mi windows could not start the windows audio ili windows endpoint builder service on local computer.
error 1084: This service cannot be started in safe mod.
eto to pise a, ja mislim da je to problem jer sam citao malo po netu.

offline
  • Pridružio: 26 Avg 2010
  • Poruke: 10621
  • Gde živiš: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building

Deinstaliraj sljedeće programe ako ti ne trebaju:

Babylon Chrome Toolbar (Version: 2.0.0.4)
Babylon toolbar (Version: 1.8.7.2)
BrowserProtect
Funmoods
McAfee Security Scan Plus (Version: 3.0.285.6)
Smiley Bar for Facebook (Version: 1.0.0.3)
uTorrentControl_v2 Toolbar (Version: 6.9.0.16)
VideoPerformer
Winamp Toolbar
Yontoo 1.10.02 (Version: 1.10.02)

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2013
  • Poruke: 5

Jedino sto sam uspeo da deinstaliram je McAfee Security Scan Plus i
VideoPerformer. Ovo ostalo ne mogu da nadjem.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 660 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 3 sakrivenih i 632 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aljosa7, Apok, dac, darkstar101, dragon986, Faki-Valjevo, GreenMan, ILGromovnik, ivica976, Joja, kuntalo, kybonacci, louderick, lovac12, mane123, MarKhan, Marko Marković, nemkea71, Recce, robytz, rovac, Snorks, spektorsky, Vlad000, vranjanac29