Sony Vaio Ethernet problem

Sony Vaio Ethernet problem

offline
  • Pridružio: 15 Maj 2009
  • Poruke: 30

Ovako...na novom laptopu Sony Vaio VPCEE3M1E instalirao sam win 7 ultimate 64 bit...nakacio sam se na kucnu wireless mrezu i preko win updatea skinuo drivere...ali kada sam hteo kablom da se povezem na adsl modem - nista. Otvorio device menager i video da nije instaliran ethernet controller. Probao sam opet preko update-a, ali ne moze da ga nadje...trazio sam i drivere posebno - nasao nekoliko, instalirao, ali i dalje u device menageru stoji znak uzvika, komp ne reaguje kada ukljucim lan kabl i u control panelu uopste ne vidi lan adapter...ako neko zna kako da resim ovo... molim vas... hvala



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Rade Jekić
  • Pridružio: 05 Okt 2005
  • Poruke: 3002
  • Gde živiš: Valjevo

U ovakvim slucajevima moglo bi da pomogne resenje koje predlaze kolega @goran9888. Uputstvo mozes naci u sledecem post-u:

http://www.mycity.rs/Windows/problemi-sa-driverom-za-zvuk.html#1113331



offline
  • Pridružio: 15 Maj 2009
  • Poruke: 30

Napisano: 15 Jan 2011 14:47

Upelo je! Smile Hvala puno brate! Smile

Dopuna: 15 Jan 2011 14:50

uspelo* Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 601 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 1 sakriven i 575 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Atomski čoban, dankisha, darkangel, Gama, goflja76, ILGromovnik, indja, manda87, mercedesamg, Mercury, Milan A. Nikolic, NoOneEver Dreams, ObelixSRB, repac, SD, Sirius, StefanNBG90, time, Vlada78, vladas87, vlvl, x9