Film - Mi nismo sami

Film - Mi nismo sami

• Pridružio: 24 Feb 2004

Koliko puta si ljubila stranca
I bila kao ptica kraj covjeka
Koji ne leti do tvojih visina
I nezna tajnu skrivenu u tebi

Ti si u tijelu punom zelja
Sa usnama zednim iznenadjenja
Al'' nikog nema tko je tvoj
I ova se zemlja ne zove dom

U tvome oku, dragi kamen,
Ili to suzu, cuvas za mene
Al'' ja sam samo snovidjenje
Koje ti kaze - raduj se!

Ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

e, sad znam sta cu prvo da download-ujem kad dobijem wireless Smile

• Pridružio: 24 Feb 2004

Drago mi je sto ti se dopada pesma Smile
Cmokic

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

nisam mogao da cekam wireless, samo da znas Smile
skinuo sam je sinoc, sa 19k konekcijom...

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1991 korisnika na forumu :: 197 registrovanih, 16 sakrivenih i 1778 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 6018 - dana 19 Dec 2025 13:41

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., aco76, ALEKSICMILE, aleksjevt, alternator, aramis s, arezina, Arhiv, Aristotle2002, babaroga, bambulic, BaneM75, bankulen, Batinas, Baždaranac, Betta, Bob.Rock, Boban0312, bobomicek, Bobrock1, Boris BM, boro975, borya90, brufen, Centauro, comi_pfc, cvrle312, cyprus, Darko8, darkojbn, Darth Wader, Deki Duga Devetka, deki1001, Denaya, desmeki, Desmond, Despot Đurađ, Despot1, Dexlex, Dimitrise93, Donneraj, DonRumataEstorski, Dorcolac, dragan_mig31, draganl, dragoljub11987, DragoslavS, Duce, dunavzed, dzoni19, Dzoni2412, ElGenius, EVIDENTICAR, feanor, gajasvi, GeoM, Gheljda, Giskard, goran.vvv, Great White, Grochow, Halabit, halkin gol, HogarStrashni, icemilos, ikan, istina, Ivoo, ivran064, Jeremiah, Jezekijel, JOntra, K-1A, Kajzer Soze, Kawasaki1000, komsija1, Koridor, Kubovac, kunktator, laganini123, Leonov, leopard83, Leteća Krofna, Ljusa, LUDI, luka35, MaCS, majstro, Makssd85, Malahit, marat, marko.markovic, marsovac 2, mercedesamg, metallac777, milanovic, milenko crazy north, MiljanXD, Millennium, MILO-VAN, Milos82, milos97, Milovan Dinic, milutin134, minke, mir, mirosl, mishkooo, mm1811, monomah, morava_01, mrav pesadinac, Murko, Neutral-M, nikoladim, niksa517, Nmr, nnovakis, nsharambasa, oganj123, OldKresoje, Orc, orfanel, paja69, Paklenica, Pale2025, Panter, pavle_pzs, pein, Pekman, Phaeton, ping15, pobeda, Primus17, proka89, Pyrqe, Radogost, radza1, RajkoB, Rebel Frank, Remarqe, renvoi, repac, Resad76, royst33, ruma, samsung, SANDRO1973, sarma, sasa76, Savkec, SD izvidjac, sevenino, Singidunumac, Sirius, Siti2, skok, skvara, Smiljkovich, sonico, Srky Boy, Srle993, Srna, strelac07, suponik, SympathyForTheDevil, Szigetwar, T55, tanakadzo, taomaster, Tas011, Tihi86, urosbg, uruk, Utd4ce, vaci, VBoss, Velibor Radoja, veljko82, Veselimalisa, vidra1, virked, vladaa012, vladetije, vlahale, Vrač, vrlenija, VX1, yorov, zdrebac, zil10, ZlatniRez, Zoran_Partizan, zubri, zziko, 79693