Becke snicle

Becke snicle

Idi na vrh
offline
  • Pridružio: 09 Maj 2004
  • Poruke: 181
  • Gde živiš: Banjaluka

Becke snicle

4 telece ili svinjske snicle od buta
brasno
2 jaja
mrvice
ulje za przenje
so
4 kriske limuna

Pripremanje: Snicle ocistite od zilica (teletinu) i odstranite masne delove (svinjetinu), izlupajte da budu sto tanje, posolite, pa ih uvaljajte u brasno, zatim dobro umocite u razmucena jaja, a onda u mrvice. Dlanovima ih pritisnite da bi mrvice prionule uz meso. U tiganju dobro zagrejte dosta ulja, pazljivo stavite snicle i przite dok se porumene sa obeju strana. Posluzite sa kriskama limuna.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.

Potreban je samo minut da se registrujete - da biste učestvovali u diskusiji:
Izaberite vaše korisničko ime [username] :
Vaša email adresa je [email] : Email adresa mora biti tačna!
Ukucajte željenu šifru [password] :
Ukucajte šifru ponovo [password again] :
Jezik [language] :




Ili se jednostavno uloguj preko Facebook-a:
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 162 korisnika na forumu :: 10 registrovanih, 0 sakrivenih i 152 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1311 - dana 15 Nov 2012 21:40

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bato, Chuck Norris, jazbar, micafloyd, Mixelotti, pera12345, Rade Jakovljevic, Springfield, Wisdomseeker, Žan Klod vam dam
Siguran hosting