Becke snicle

Becke snicle

offline
  • Pridružio: 09 Maj 2004
  • Poruke: 181
  • Gde živiš: Banjaluka

Becke snicle

4 telece ili svinjske snicle od buta
brasno
2 jaja
mrvice
ulje za przenje
so
4 kriske limuna

Pripremanje: Snicle ocistite od zilica (teletinu) i odstranite masne delove (svinjetinu), izlupajte da budu sto tanje, posolite, pa ih uvaljajte u brasno, zatim dobro umocite u razmucena jaja, a onda u mrvice. Dlanovima ih pritisnite da bi mrvice prionule uz meso. U tiganju dobro zagrejte dosta ulja, pazljivo stavite snicle i przite dok se porumene sa obeju strana. Posluzite sa kriskama limuna.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 389 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 4 sakrivenih i 355 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1383 - dana 19 Okt 2014 22:26

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anwaralsharrad, Arhiv, bojank, CheefCoach, Cufo, dejnik978, DM1994, Fenix Lady, Fog of War, Gama, gille, HSMF, keza5dif, Kos93, lovac12, M1los, Mercury, miljanilic2000, nikolaradulovic96, proka89, SlobaBgd, Srki94, teodorica, uhogrlonos, vasa.93, vathra, Vitez2, Warummbe, yoshich, zola92