Becke snicle

Becke snicle

offline
  • Pridružio: 09 Maj 2004
  • Poruke: 181
  • Gde živiš: Banjaluka

Becke snicle

4 telece ili svinjske snicle od buta
brasno
2 jaja
mrvice
ulje za przenje
so
4 kriske limuna

Pripremanje: Snicle ocistite od zilica (teletinu) i odstranite masne delove (svinjetinu), izlupajte da budu sto tanje, posolite, pa ih uvaljajte u brasno, zatim dobro umocite u razmucena jaja, a onda u mrvice. Dlanovima ih pritisnite da bi mrvice prionule uz meso. U tiganju dobro zagrejte dosta ulja, pazljivo stavite snicle i przite dok se porumene sa obeju strana. Posluzite sa kriskama limuna.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.

Potreban je samo minut da se registrujete - da biste učestvovali u diskusiji:
Izaberite vaše korisničko ime [username] :
Vaša email adresa je [email] : Email adresa mora biti tačna!
Ukucajte željenu šifru [password] :
Ukucajte šifru ponovo [password again] :
Jezik [language] :




Ili se jednostavno uloguj preko Facebook-a:
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 190 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 1 sakriven i 182 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1383 - dana 19 Okt 2014 22:26

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot2, Chuck Norris, gile960, Radomir Đerić, Srki94, Ž-K-7, Žan Klod vam dam
Siguran hosting