Festival Inovacija Znanja i Stvaralastva - Tesla Fest 2004

Festival Inovacija Znanja i Stvaralastva - Tesla Fest 2004

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2004
  • Poruke: 463
  • Gde živiš: Beograd

Tradicionalni medjunarodni festival inovacija, znanja i stvaralastva - 17. Tesla fest - 2004. god odrzace se u Novom Sadu od 12. do 15. oktobra. Rec je o individualnim pronalazacima, mladim talentima i studentima koji rade na polju nauke i pronalazastva i koji se vec godinama predstavljaju novosadskoj publici sa svojim dostignucima, pa se ocekuje da privuce najmanje 500 izlagaca iz zemlje i sveta. Medjunarodni ziri ce i ovoga puta najuspesnijim inovatorima i mladim talentima dodeliti medalje kao i specijalnu nagradu Svetske organizacaije za intelektualnu svojinu (WIPO).

"Tesla fest" po pravilu posecuje veliki broj znatizeljnika, ali i ogroman broj poslovnih ljudi iz zemlje i sveta koji pomazu da se znatnim delom dostignuca pronalazaca valorizuju odnosno primene u svakodnevnom zivotu" istice Andjelko Glavasevic, generalni sekretar Saveza pronalazaca Vojvodine.

Savez pronalazaca Vojvodine postoji vec vise od pola veka kao strukovna i drustvena organizacija pronalazaca i autora tehnickih unapredjenja, a u vecini vojvodjanskih opstina ima svoje ogranke. Pokrovitelji ovogodisnjeg "Tesla festa" Vlada republike Srbije, pokrajinska vlada, izvrsni odbor Novog Sada, Ministarstvo za nauku kao i Zavod za intelektualnu svojinu SCG.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1161 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 8 sakrivenih i 1112 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Boris BM, ccoogg123, darkangel, Darko001, Dimitrise93, dragoljub11987, drimer, esx66, Frunze, galerija, gomago, goxin, Karla, Krvava Devetka, kunktator, laganini123, Marko Marković, Metanoja, milenko crazy north, Milometer, moldway, mrvica78, nemkea71, Nobunaga, radoznao, repac, RJ, sevenino, Sirius, slonic_tonic, stalja, Stanlio, Trpe Grozni, uruk, Vlada1389, vladulns, wizzardone, wolf431, Zoca, žeks62