Problem pri konekciji na server koji je na mom kompu........

Problem pri konekciji na server koji je na mom kompu........

offline
  • Pridružio: 05 Sep 2008
  • Poruke: 204

Znaci isti problem i u slucaju kada sam pravio ventrilo server i kada sam pravio wow privatni server.......Sve odradim kako treba(otvorim portove na virtuel server , modem , i na firewall,sve podesim kako treba) i nista.....Odradim sve isto kod mog druga i radi ok........da li zavisi sto ja imam win 7 i drugi modem...?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 950 korisnika na forumu :: 74 registrovanih, 9 sakrivenih i 867 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Alibaba1981, arzak, babaroga, BlekMen, Brada i Gibanica, BraneS, branko7, brundo65, bufanje, djboj, draganl, Dukelander, FOX, Georgius, gomago, goran.vvv, goxin, Griffon vulture, hawkeye, helen1, Ivan Campo, janbo, Jovan Nenad, Još malo pa deda, krlebgd77, kulus, kybonacci, Mackomen, Mauzer91, mercedesamg, mihajlot2013, mikrimaus, MilosKop, Misirac, mkukoleca, mnn2, mocnijogurt, mpetro35, nenad81, nobutado, Novi, opt1, Outis, Paja Pajser, pandur, panonski mornar, pceklic, pein, raptorsi, ras007, raskoljnikov, raykan, Rocker, S2M, skvara, Srle993, Steeeefan, stegonosa, t84dar, theNedjeljko, Toni, Van, vasaw, vathra, Vlad000, Vlada1389, vladulns, vobo, W123, wolf431, Wrangler, zoranis, zxstole