Brzo i ukusno-za gurmane

2

Brzo i ukusno-za gurmane

offline
  • Fej  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 25 Mar 2004
  • Poruke: 1293

E ne kontam kako se ovaj gore pasulj kuva samo 7 minuta?
Da ga jedem tvrdog i nekuvanog na kraju, ili u cemu je stos?

smešak



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Pa valjda se pece posle u tom puteru sa jajima... Samo ne znam da li je i to dovoljno, jer jaja ce biti gotova brzo...



offline
  • Fej  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 25 Mar 2004
  • Poruke: 1293

da...a i kako da ispecem nekuvan, tvrd pasulj?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 812 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 3 sakrivenih i 777 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, amaterSRB, bankulen, bojank, cenejac111, cikadeda, doom83, goxsys, Hoegaarden, HrcAk47, ibssa, krlebgd77, kybonacci, madza, MB120mm, mercedesamg, Mercury, neutralal.com, pein, Recce, S-lash, Sirius, Srle993, ssekir75, stegonosa, tomo pauk, Toni, vasa.93, Vlad000, Vlada1389, vlvl, zillbg