[Rešeno] Ubuntu 10.10 i M-Audio Audiophile 2496

[Rešeno] Ubuntu 10.10 i M-Audio Audiophile 2496

offline
  • Pridružio: 10 Avg 2006
  • Poruke: 1009
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 10 Avg 2011 14:55

Kupio sam ovu zvučnu karticu, ali nisam imao zvuk. Kada bih stavio slušalice u front panel (na integrušu) na njima bi bilo zvuka.

U podešavanjima zvuka sam imao gomilu nekih stvari prepoznatih. Otišao sam na sajt M-Audio i tamo našao link da ovi ljudi prave drajvere za te kartice: http://www.opensound.com/index.html

Naime, sad kad sam skinuo taj Open Sound System i instalirao ga, on mi ne nalazi ama baš ništa posle restarta.



========

I dalje stoji ovo za zvučnu karticu. Evo kako mi izgleda ova kontrolna tabla za zvuk:





===============REŠENJE====================================

Posle dosta traganja, i dosta neuspelih rešenja, ovo radi:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/178442/comments/30



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 719 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 2 sakrivenih i 691 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., caesar, cenejac111, Ctrl x, Despot1, Dorcolac, Echo, Filip Marinković, goxin, HDMI, ivan1973, ivan979, Markoni29, Mercury, Najax, pein, raketaš, Regrut Boskica, rodoljub, stegonosa, Vatreni Zmaj, VJ, Vlada78, vsn111, zillbg