Zaljubljen sam u udatu ženu. Šta da radim?

2

Zaljubljen sam u udatu ženu. Šta da radim?

offline
  • A.  Female
  • Građanin
  • Pridružio: 27 Jun 2012
  • Poruke: 241
  • Gde živiš: Ni na nebu,ni na zemlji...

Izvini decko,ali ja moram da te pitam,gde ste se vas dvoje nasli?Mislim,ili ti izgledas vrh,pa je ona sa klincem,ili je ona neki zesci skrndelj koji je razocaran svojim brakom zivotom a ti mlad i povodljiv.Mislim da je razlika u godinama prevelika.Ajde da je 4-5 godina,ali ovo....Kao sto sam ti vec rekla,batali ti to.Sto vise odugovlacis bice ti teze,a i ona zena,ima li razuma?Zna li ona koliko ti imas godina?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 16459

Postujte sagovornike.



offline
  • Pridružio: 01 Avg 2012
  • Poruke: 13

ma mi se poznamo vec par godina ovako ja sam ti se sa njom upozno preko mojih nekih starijih prijatelja eto tak smo se nasli hahah.a j**ebiga eto mozda je kako ti (Kule15) kazes samo za kres al malo si razmisljam ono sta nemora ni nist bit ovako izmedu nas dobro je i ovo mislim al je**ga zaljubio sam se u nju sta ja sad tu mogu?e da i pitali ste jel zna kolko godina ima a jeb*** kazem 2 mjeseca se zajeb***** normalno da zna kolko god imam.a sta vi mislite sad jel bi trebo nastavit ili ne?ono ja nezelim da se to prekine jel mi je super sa njom a i vjerujem da je i njoj samnom tj siguran sam 100% logicki da joj nije dobar kres samnom nebi varala muza jel tako? mozda je malo smotan u krevetu al malo je komplicirano zena u srednjim dvadesetima vara svog muza koji je isto u srednjim dvadesetima sa likom koji nema jos ni 18?ja sam si malo razmisljo u cem je problem kod njih?de nek neko baci koju pretpostavku.nemoguce je**te zajedno su vec 6-7godina pa on ju vald bolje zna nego ja kako ja magu bit bolji u krevetu sa njom?on vald zna bolje sta ona voli?nekuzim...

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2008
  • Poruke: 1138
  • Gde živiš: Ank-Morpork

SexyBoyXXX ::ma znam haha pitali ste kolko starija uhh to je sad pitanje malo komplicirano neznam jel to uopce legalno hahaha al boli me k*** sad cu sve rec sam nek mi neko pomogne Very Happy ja ispod 18 ona 26 haha al problem je sto ona na to sve gleda kak sam ja skuzio sam ono ko zajebanciju al ja sam se zaljubio u nju i neznam sta da radim...e da a i muz joj je ono teska budaletina pi**arija u zivotu,tuca,sudova bas ono budala teska pa me malo i to je*e jbt mislim ono mal me strah da dode do neceg da nebi ja iso doma od negdi a ono samo bum bum bum mislim nije zaje*ancija,al opet u drugu ruku kad gledam ono imo sam ono dosta zenskih al to je sam bilo znate i sami kad ste mladi kako to ide malo predigre i odma bam bam bam i kad zavrsis to je to.ono iskreno bolio me k**** za curu al ovo je drugacije ono gledam i na nju mislim glupo mi sad tu pricat tako sve al trazili ste eo vam sad sam dajte savjete haha sta sam htio rec je to da sad gledam i na nju nije ko prije bam bam bam i toje to nego ono nema da je nas sex proso a da ona nije isto bila gotova...neznam jebeno sam se zaljubio volim kad sam pored nje volim kad ju vidim sve je*eno na njoj volim, a jos je ono zenska je*ena bomba haha mislim kom nije san da ispod 18 ima neku tetu 25? jel dost?a sad de neki dobar je*eni savjet od nekog iskusnijeg u takim stvarima jel neznam vise sta da radim

Ne znam za druge, ali meni si ulepšao dan LOL LOL LOL LOL

offline
  • Pridružio: 01 Avg 2012
  • Poruke: 13

hahaha kazes uljepso sam ti dan aj sad kad smo vec presli na zaje**nciju onda cemo se zaje**at haha znate one price kad vam neko stariji isprica neke spike kad pricate o kresu onda kad kaze joj volio bi te vidit da te neka starija iskusnija uvati pa bi te pokidala i take akcije iskreno prije ovog sam vjerovo u to mislio sam pa mozda i je da neka starija jel ono imo sam zenske 17-18god pa sam gledo na to pa da one nemou pa to njih jos boli ovo ono pa kak ce me pokidat?pa sam si razmisljo mozda tako starija neka iskusnija stvarno ono moze al sad sam vidio da nemoze hahaha al nemogu rec da nije 10 puta bolje i da nemoram grist jezik da bi izdrzo 15min haha aj vidim poceli smo se zaje**vat pa ajde onda da cujem neke vase price haha kad smo vec kod toga.al sad cu se samo lagano nasmjesit kod tih prica

offline
  • A.  Female
  • Građanin
  • Pridružio: 27 Jun 2012
  • Poruke: 241
  • Gde živiš: Ni na nebu,ni na zemlji...

@NoOneEver Dreams i meni je LOL

Kako bi MI mogli da "bacimo" pretpostavku sta kod njih u braku ne valja? GUZ - Glavom U Zid ne znamo NISTA o njihovom zivotu i braku,sem da ona svog muza vara sa maloletnim decakom.....

offline
  • Pridružio: 01 Avg 2012
  • Poruke: 13

da ali nekuzim zasto ja mislim jel ako ga vec oce varat iskreno zenska je bomba i nevjerujem da ih ima bas puno koji ju nebi kresnili pa svi moji prijateli pricaju i stariji i mladi da bi ju kresnili haha pa mislim jel si nemoze nac nekog oko 25godina pa onda nek ga vara hehe al mene sad to zivcira zasto ja ispod 18 a siguran sam kolko je dobra da moze imat bilo kog od primjer 25.mozda mlađe je slađe hehe vald joj je bilo super prvi put kad se napila pa se to desilo pa oce jos Very Happy neznam...

offline
  • A.  Female
  • Građanin
  • Pridružio: 27 Jun 2012
  • Poruke: 241
  • Gde živiš: Ni na nebu,ni na zemlji...

SexyBoyXXX :: vald joj je bilo super prvi put kad se napila pa se to desilo pa oce jos Very Happy neznam...

Pa sto ne kazes odmah rodjace,sve bi mi bilo jasno.... Mr. Green
Gledaj sad,prva opcija je da joj je lepo sa tobom,pa ste zato zajedno,hoce i ona malo novina u svom zivotu,monotonija je cudo.Druga opcija je da oseca grizu savest i da ne zna kako da ti kaze da ne zeli vise da "eksperimentisete" jer je shvatila koliko si zaljubljen i ne zeli da te povredi... Ili je ipak shvatila da je mrtva ako njen muz sazna... Opameti se covece,zamisli da zatrudni,sta ces tada?

offline
  • Pridružio: 01 Avg 2012
  • Poruke: 13

pa pravo da ti kazem u pravu si sa ovim...mi smo to napravili i bilo je super i meni i njoj siguran sam.e onda je proslo par dana pricali smo o tome i rekli kao necemo vise ovo ono ona je u braku u gotovo nema tu sta al eto bilo je meni super i njoj super tako da kad se stvorila iduca prilika ponovo je bilo bam bam bam...i nismo vise ni spominjali proslost to sro smo pricali samo se nastavilo...i neznam sad sta dalje...ocigledno da joj je dsobro samnom pa nebi se tak zajebavala da joj nije dobro i nebi to trazila opet?a je se zaljubio i sta sad?situacija je vrlo komplicirana pa jeb**te nebi ja to pio tak po forumu da nije komplicirano da netrebam neku pomoc...

offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25503
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Citat: neznam sad sta dalje

Ja ću ti kažem šta dalje.

Beži što brže i što dalje od nje jer u svakoj kombinaciji sa njom ti ćeš izvući deblji kraj.

Ili će te njen muž isprebija i isprangija jer koliko vidim te mu discipline nisu strane ili će te ona uvali u sra*e jer će svaliti krivicu na tebe da si ti prvi krenuo i sl a onda će se opet ponovi ovo što sam već napisao.

Znači: BEŽI I NE OKREĆI SE SINE

01 Avg 2012 23:59 Acid_Burn Zaključavanje topica Razlog: Obzirom da je nalog korisnika zaključan nema svrhe više raspravljati o ovom njegovom problemu  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 865 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 6 sakrivenih i 826 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, bankulen, bojank, branko7, dac, darkangel, Dzoni90, filipm81 2, Georgius, havoc995, helen1, hyla, ikan, Jovan Nenad, Krusarac, ljubisakostic, MarKhan, Markoni29, MB120mm, Mercury, Mixelotti, neutralal.com, Oluj2.1, Panter, randja26, rodoljub, Rumba King, sakota79, sovanova95, Srle993, Toni, Vlada1389