Ubaciti tekst i sliku u stranicu phpbb foruma!?

Ubaciti tekst i sliku u stranicu phpbb foruma!?

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2007
  • Poruke: 316

Kako da ubacim, tacno mi trebaju, pozicije za banere na forumu?





u sustini kao sto je ovde na MC ovo sa desne strane?!

tnx Zagrljaj



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

editovanjem odgovarajućih tpl fajjlova
view_topic_body.tpl
view_forum_body.tpl

Nisam siguran da li su ovo tačni nazivi fajlova, ali su barem slični.



offline
  • Pridružio: 14 Okt 2007
  • Poruke: 316

Balkanac82 ::editovanjem odgovarajućih tpl fajjlova
view_topic_body.tpl
view_forum_body.tpl

Nisam siguran da li su ovo tačni nazivi fajlova, ali su barem slični.


Ok kapiram da treba nesto editovati Very Happy

nego mislio sam kako? sta ukacati u kod? kako da znam koje je to mesto?
ta 3 pitanja!

E I DA!

Kako da pomeram nesto levo dessno?

Znam za align left, center, right

ALI treba mi tacna pozicija Very Happy

ovako na slici da mogu pomeram


hvalaaa cheers! Very Happy

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

Dodaj još jednu kolonu
Ako je neophodno napravi tabelu sa dve kolone i razvrstaj sadržaj na levu i desnu stranu.

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2007
  • Poruke: 316

Uspeo sam kako da napravim kolonu,

ali kako toj koloni da dodelim tacnu poziciju? Very Happy

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

u <td> tagovima koristi width=""

Možeš koristiti i procente width="50%"
ili pixele width="50"

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2007
  • Poruke: 316

hmmm kapiram te al ne uspevam..

ajd ovako :-)

Imam kod (tj baner.)

<div align=left>
<!-- affiliate code -->
<script type="text/javascript">
neogen_client = "SCY%5E%5E%0D%1F%0B%1B%1DL";
neogen_type = "text";
neogen_banner_format="120x120";
neogen_plus="U-%5B%5D0%09y%1C%1D";
neogen_color_bg=["FFFFFF"];
neogen_color_border=["336699"];
neogen_color_titlu=["0000FF"];
neogen_color_desc=["000000"];
neogen_color_url=["008000"];
</script>
<script type="text/javascript" src="http://ads.urbae.com/asociati/ads.js"></script>
<!-- end affiliate code --></div>

e sad sta oko njega da kucam, da mogu da ga pomeram recimo gore, levo desno, dole..

hvala najlepse Zagrljaj

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

Ne znam kako izgleda kod tvoje stranice da bih ti mogao reći šta da kucaš.
Nova kolona se pravi sa <td> tagom. Širina kolone je width="" a vertikalno se pozicionira na sa valign="top" (bottom, middle)

offline
  • Pridružio: 14 Okt 2007
  • Poruke: 316

pazi ja mogu da ti dam citav kod ako hoces da pomognes :-)

mogu ti sibnem na PM da ivde ne gusim.. :-)

Dopuna: 24 Jan 2008 17:39

Mada sad cu se iscimam sam da provalim :-)

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 745 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 7 sakrivenih i 707 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., AK - 230, Atomski čoban, babaroga, BlekMen, dane007, Duško, goxin, helen1, HrcAk47, ivan979, ivica976, kovinacc, krkalon, Marko Marković, mercedesamg, mikrimaus, Milos ZA, nenad81, nuke92, oddsock, pera bager, repac, RJ, S.Palestinac, sovanova95, stegonosa, tomigun, virked, zlaya011, Živković