Želim da saznam šta želim ps. idemo iz pocetka :)

6

Želim da saznam šta želim ps. idemo iz pocetka :)

Kule,
Odmor od veza je napravljen. Godinu i po dana sam sama. Drugo, radim na sebi. idem na aerobik, redovno vezbam, hranim se zdravo, od septembra krecem na kurs engleskog, spremam povremeno kolace Smile..., a pijem alkohol samo vikendom. Mozda to u ovim tekstovima deluje da preterujem, ali nije tako . Trece, ne trazim savete, samo iznosim svoja razmisljanja i opisujem neke dogadjaje, jer mi je tako lakse da prevazidjem neke stvari. Volim da pisem, pa mi je ovaj blog neka satisfakcija i neka vrsta hobija.
Smile

Apsolutno sve je lako reći,i isplanirati a teško uraditi,pogotovu ako se radi o nama,no,to ne znači da sad treba da se ubedači zbog toga...Opšte zapažanje je da kad god nekom nešto kažeš da uradi,on kaže :Lako je to reći...Pa tačno je to,ali mi se ne sviđa to jer mi se čini da time ljudi kao da pravdaju sami sebe...i beže od problema...kao da ih napadam a ne savetujem...

Ok super Ana,samo tako nastavi,a pauza od veze,to bi sama trebala da proceniš kad je dosta...
I zalij te kolačiće nekom časom vina Mr. Green bolje tako no u klubu...

Kule ::Hmmmmmmmmmmm.
Ne znam ni odakle bih mogao da počnem,i kako da posavetujem osobu koja je 10 god starija od mene...!

Kule, smešak ja verujem da bi Lav N Tolstoj od tebe dobio savet samo da nije..... Mr. Green
Inace sve se pa i savet daje ispocetka. Mr. Green Znam da ces se naljutiti takav ti horoskop. Izvini, nije zlonamerno samo eto nisam mogla odoleti.
Opet horoskopa radi.
@ancice samo da te Zagrljaj i da ti kazem da si riba smešak mislim u horoskopu. (pogadjam)
Joj nije valjda off Shocked nije tema horoskop....pih Confused
Mozda ipak jeste...mozda nas zvezdice vode tamo i amao....Nemam pojma samo...ima tu nesta...ili se pretvorimo u prasinu, ili svetlimo poput zvezde katkad..ili od vina Mr. Green... piva.... sve je to pomesano..zivot je cudo, uzviknuo nekad neko..
Pazi ti i ja cu postati neki pisac Mr. Green zato cu stati...da ne bude.... saveta tipa..Aj` majke ti vise..... smešak
umesto Ziveli (nije jos vikend) samo da vas Zagrljaj

Наставила бих да описујем моју ситуацију са Т. зато што је та ситуација трајала укупно 9 месеци. Ја сам балавила за њим, шпијунирала га на фејсу, плакала сваки пут кад ме искулира и кад се понаша "пословно". Девет месеци сам бежала од свих мушкараца који би ми пришли и била просто речено, опседнута.
Сада ћу поставити један текст који сам написала после српске Нове године када сам сазнала шта се десило док сам била у Нишу и "лечила" се од њега. Најжешћа ствар је била у томе што сам једва чекала да се вратим из Ниша и да му кажем да ми се свиђа, па шта буде. Кад оно...
Написах ја њему захвалницу Sad . Ево о чему се ради:


Mojoj љубави из прошлог живота


Хвала ти срећо моја! Хвала ти што си се тако понашао, јер сада схватам да је све испало најбоље по мене. Хвала ти што сам искусила још једно духовно путовање!
Сада знам да смо ти и ја у неком од прошлих живота заиста путовали у истом вагону. У каквој смо вези били не знам, али били смо драги једно другом, то сигурно знам.
Хвала ти што си успео да се искулираш, што ме ниси звао, слао ми поруке, што ми ниси говорио лепе, љубавне речи. Хвала ти што си такве речи замењивао глупостима као што су „цркнуте мачке и бежање на дрво“. Хвала ти што си се оног дана понашао тако пословно према мени, сада знам зашто си био онако озбиљан и скењан када си ме видео. Знам зашто си изабрао да за српску Нову годину не будеш са нама.
Хвала ти што си изабрао њу, баш такву каква јесте- дебелу, рошаву у лицу, глупаву, лујку...Срећи мојој није било краја када сam је видела!
Хвала ти!!!!! Ни свестан ниси колико си ми помогао оног дана када смо се први пут нашли у граду и када смо се провели баш онако како само ти и ја знамо. Хвала ти што си ми помогао да направим љубоморним оног типа који се „плашио да ме позове, да ми не би направио неку фрку...“
Хвала ти што си ме оног јутра пробудио поруком у којој је писало да мислиш на мене и хвала ти што си на крају поруке написао „брате“!
Хвала ти што се оне ноћи ипак нисмо пољубили, што си успео да се искулираш.
Једино што ме је мучило у целој тој причи је побеснела хемија која ме је растурала. Имала сам утисак да кад те угледам да почињу да севају муње и грувају громови, да ће све око нас да експлодира када ми додирнеш руку. Желела сам да те љубим, макар се око нас рушило све! Али, нисам смела, а ти си то схватио, повукао си се и хвала ти, неизмерно ти хвала на томе!

„Примам твоју љубав и предајем ти своју. Не љубав мушкарца према жени, не љубав оца према ћерки, не љубав Бога према својим бићима. Већ безимену љубав без објашњења, као река која не уме да објасни свој ток, већ само иде даље. Љубав која не тражи и не даје ништа заузврат, само се испољава. Никада нећу бити твој, никада нећеш бити моја, али ипак могу да кажем: „Волим те, волим те, волим те...“
Пауло Коељо- Алеф
И када се следећи пут будемо видели, разумећемо се без речи. Насмешићу се пријатељски и теби и твојој новој девојци. Надам се да ће тог тренутка "универзум најзад постићи склад"(П. Коељо) и да ћу коначно издахнути сав накупљени бес, тугу и очај и да ћу коначно удахнути снагу, оптимизам, наду, љубав и захвалност према целом свету.

Ljudi, nece me biti neko vreme. Krecem veceras na more, taman da "pokupim" materijal za pisanje Smile .
Pozzz svima! Cool
ps. Ne znam samo da li da kazem sa kim idem? Zaljubljen

Cuj s`kim?
Sa babom, Mr. Green s`kim ces...? Kanda, mi nist`ne znademo... Aj` srecan put..I Cuvaj sebe i babu. Very Happy
Zagrljaj Neka ti bude lepo...Adijo Aneee!!!
Ps. Ponela slauf za spasavanje, tbl protiv...mucnine i te sitnice Question
Ma jesi ti si velika devojcica. Zagrljaj Nasa!!! Uzivaj!

Ћао свима!
Наставила бих тамо где сам стала у претпоследњем посту, тј. са причом у вези Т. Smile . Ови догађаји се односе на период априла ове године.

Изопштена сам из једног друштва. Осећала сам се као кретен, а да ничим нисам допринела.
Десио ми се следећи сценарио:
- Т'-ов „најбољи друг“ ми прво наговештава да се ја свиђам Т-у, али ме моли да му никако то не кажем. Ја кулирам.
- Иста особа ми признаје да му се допада моја колегиница и да јој ја као нешто набацим, која је иначе пред удају, такође, дотични је у „озбиљној вези“,
- Дотична особа временом почиње да ми шаље провокативне поруке и песме љубавног карактера.
- Његова девојка ми се улизује, стално ми пише на фејсу, чак ми је и набацила да је имала лоше мишљење о мени, јер се плашила да јој не „украдем“ њеног принца,
- Господин наставља да ми се набацује, шаље свакакве глупости и прича како му је криво што није срео мене пре његове садашње девојке, ја упорно тврдим да га не гледам на тај начин, већ само као друга, а он као да не разуме шта ја причам,
-
- На крају ме брише из пријатеља на фејсу, а после неколико дана и његова девојка чини исто, више са мном не разговарају. Ја не знам о чему се ради.
Ова ситуација је толико бесмислена да не желим да било шта кажем о томе. Једино што могу да изјавим је да сам повређена, да имам утисак да се о мени лоше говорило са стране “друга и пријатеља” који је толико дволичан да дволичнију особу нисам скоро срела.
Туга ме је обузела. Не знам више ни шта осећам , осећања су ми конфузна… Али, ко зна, можда је ово морало да се деси, можда је ово била прекретница, можда је то био знак да је замлаћивању крај.
Можда је то знак да су људи константно прерушени у маске и да само неко ко је наиван, добар и глуп на крају најебе.
Те вечери смо сви изашли у град, рачунајући и мог брата као и Т-овог друга и његову девојку. Нико није причао са мном, кулирали су ме. Једино би ми се Т обратио с времена на време. Руке су ми се тресле од нервозе. Срећа, па је једна моја другарица била ѕа суседним столом са дечком, па сам се преселила код њих касније. Када су кренули кући, Т се поздравио са мном и рекао “Видимо се сутра на рођендану код Зорана”, па се онда ударио по глави и рекао “Упс, ти ниси позвана”.
Осетила сам у исто времејачину љубави , туге и беса да су од тих осећања могла стакла да се поразбијају у парампарчад. Пожелила сма да га загрлим и да се испалчем и коначно избацим све из себе. Али, морам стати томе на пут. Морам прекинути сваки контакт, јер се више овако не може.
Нећу му никад рећи истинуда је његов друг дволичан кретен. Ма, пошто сам већ довољно напрвила пометњу, можда је тако и најбоље-нема више приснијих контаката ни са ким од њих. Паметно што ме није звао на рођендан, који ћу к. ја тамо??
Овај догађај мора бити прекретница, мора!
До душе и јесте био прекретница или окидач за моје непресушно плакање. Тотални бедак ме је обузео тих дана. Нисам више знала шта ћу са својом опсесијом, па сам се деактивирала са фејса.

Aman devojko, treba da si sretna što si se oslobodila balasta u vidu tog dvoličnog šljama... Very Happy Učinili su ti uslugu, "brišući te" iz kontakata i učinili ti život lepšim (mada to joj uvek, izgleda, ne znaš Very Happy). Zaboravi na poltrone, ljigavce, ulizice... okreni se sebi, negde vrlo blizu tebe, čeka te srodna duša, čeka da progledaš, ugledaš je i prepoznaš smešak.

Za sve je potrebno dvoje (od svadje, preko mržnje, do tolerancije, prijateljstva i ljubavi). Za ovo poslednje jedno već postoji (TI), a postoji i ono drugo (ON), samo treba da se potrudiš (kad šutneš taj "ljudski" otpad koji te okružuje) i otkriješ ko uzvraća dobrim vibracijama na tvoje. Very Happy

Ne okreći se, glavu gore i pravo napred. Život je suviše kratak da bi se protraćio na takve luzere Evil or Very Mad kojima je jedina briga da "drugom zagorčavaju i kvare život" (to samo govori o njima). Još mnogo toga dobrog te čeka i ne treba gubiti vreme na gluposti, a propuštati radosti (doduše i tuge koje su sastavni deo života), a koje su ispred tebe i čekaju na "prepoznavanje" kojeg neće biti, ako se ne oslobodiš balasta prošlosti, odlučno i jednom zauvek. Very Happy

Još ćemo se mi čitati i kuckati u mnogo vedrijim tonovima i dobrom raspoloženju, začeinjenom srećom... Zagrljaj Veruj... Smajli

Pisi sve sto imas na dusi ovde napisi. Posle nekog vremena kad shvatis da si nesto uspesno tim izlaganjima uradila ti od toga napravi neku pricu, neki scenario sta god Very Happy

Заљубљена сам. Ужасно сам заљубљена да више то не могу да поднесем! Горим изнутра. Тешко ми је да ми теже не може бити. Плаче ми се, вришти ми се...
Шта да радим? Како да се више ослободим тих окова? Због њега сам почела да превише пијем (поново). Због њега сам почела да пушим (поново). То је био мој вентил. Нема смисла више настављати такав начин живота. Ја морам да идем даље, морам да еволуирам из овог стања, морам да напредујем, да се померим са мртве тачке!!! Али, како?
Нисам начисто са њим, јер се он понаша тотално контрадикторно. Све ове приче иду у круг, нема им краја, нема почетка. Већ пет месеци тапкам у мраку...
Он је моја опсесија! Он је моја фантазија! Исцрпљена сам, страшно сам уморна од свега, треба ми одмор и промена. Вапим за променама...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 564 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 1 sakriven i 556 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, Istman, mean_machine, nenad81, procesor, SlaKoj, voja64