Na pojedinim sajtovima/forumima ne vidim u Operi...

Na pojedinim sajtovima/forumima ne vidim u Operi...

offline
  • Brok  Male
  • Moderator foruma
  • Mihajlo Bogdanović
  • Linux driver - fighter - warrior
  • Pridružio: 04 Maj 2005
  • Poruke: 3198
  • Gde živiš: U autu i ispred računara, iz grada Kraljeva

Na pojedinim sajtovima/forumima gde sam dosta aktivan ne vidim u Operi slova koja su plave ili crvene boje, već njih vidim kao bele.

Prvo sam pomislio da nešto nije uredu sa forumom odnosno sajtom, ali pregledom iz drugog brauzera se vidi crvena odnosno plava boja slova tamo gde ih ja u Operi vidim kao bele. Takođe sam kontaktirao druge članove tih foruma i sajtova i sve je uredu, što znači da sam ja nešto u Operi pogrešno podesio. Da znam šta sam uradio, ne bih Vam se ni obraćao za pomoć. Nešto jesam kobajagi isprobavao, mislim da sam nešto čekirao, i od tada mi se ovo dešva.

Ako bi neko znao šta treba i kako da podesim da vidim u mojoj Operi onako kako jeste.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Feb 2008
  • Poruke: 79
  • Gde živiš: Požarevac

Taxista ::Na pojedinim sajtovima/forumima gde sam dosta aktivan ne vidim u Operi slova koja su plave ili crvene boje, već njih vidim kao bele...
I ja imam taj problem ali ja ne vidim ni boje ili slike bekgraunda. Npr nema ove plavo sive boje ovog foruma već je sve belo



offline
  • Brok  Male
  • Moderator foruma
  • Mihajlo Bogdanović
  • Linux driver - fighter - warrior
  • Pridružio: 04 Maj 2005
  • Poruke: 3198
  • Gde živiš: U autu i ispred računara, iz grada Kraljeva

To je meni najviše čudno, zato što se mene to dešava samo na dva mesta, jednom forumu i jednom sajtu, najgore je što sam na forumu jako aktivan i to mi smeta. A ovde npr. na MC-u sve vidim kako treba, i na svim ostalim mestima.

Izgleda da smo nešto čačkali što nismo trebali, i izgleda da je jedina pomoć ponovna instalacija Opere, nažalost.

offline
  • Pridružio: 26 Feb 2008
  • Poruke: 79
  • Gde živiš: Požarevac

Nažalost, reinstalacija neće i nije pomogla, zato što ako ideš u nadgradnju zadržavaju se postavke. Ja sam danas apgrejdovao na 9.52 i opet je isto. Definitivno je fora u podešavanju, jer od tri računara, samo na onom na poslu imam problem, dok na kućnom i na lap topu nemam taj problem.

offline
  • Brok  Male
  • Moderator foruma
  • Mihajlo Bogdanović
  • Linux driver - fighter - warrior
  • Pridružio: 04 Maj 2005
  • Poruke: 3198
  • Gde živiš: U autu i ispred računara, iz grada Kraljeva

Mislim na komplet brisanje postojeće Opere (pre toga izvoz favorita i kontakata) i instalacije nove. Šta mi drugo preostaje, znam da je štos u podešavanjima, ali kada niko do sada nije imao posla sa takvim problemom, koje druge alternative mi preostaju...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 854 korisnika na forumu :: 56 registrovanih, 8 sakrivenih i 790 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, Apok, Battlehammer, Bobrock1, bojank, cikadeda, cvrle312, Dannyboy, dartxxq, DH, doklevise, Don, Drug pukovnik, Dulmitur, dzoni19, Džordžino, FOX, Gosha101980, goxin, hyla, ikan, ILGromovnik, jovanjov90, kunktator, ladro, MaksicZoran, Mcdado, menges, mercedesamg, mikki jons, Milan A. Nikolic, Milos ZA, Mixelotti, nenad_l, nobutado, ofbeyond, operniki, Panter, panzerwaffe, Pikac-47, pirke96, raptorsi, robertino, S2M, Sale.S, Shinobi, shone34, Srle993, stagezin, Tex Viler, topalovicdj, Van, vathra, virked, Vlad000, Šraf