JSD Partizan

2

JSD Partizan

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Ragbisti Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije nakon pobede nad Radom 19:10. Protivnik u finalu biće BRK Crvena zvezda koja je u drugom polufinalnom susretu savladala novosadsku Vojvodinu 52:0.

Finalni meč igra se u nedelju 25. oktobra.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 23 Okt 2015 20:41

Možda i očekivano, odbojkaši Partizana poraženi su u Novom Sadu od Vojvodine na startu novog nacionalnog prvenstva - 0:3 (24:26, 19:25, 21:25).
http://www.wienerliga.org/media/2015/men/&203-1516_REPORT.htm
Novosađani su možda i prvi favoriti za trofeje ove godine, a pre samo tri dana osvojili su Superkup Srbije savladavši Crvenu zvezdu sa 3:1.


Inače, među informacijama koje se mogu pronaći na zvaničnom sajtu lige, nema rasporeda takmičenja Exclamation tako da nisam uspeo da pronađem podatak ko će biti naredni protivnik crno-belih...

Dopuna: 24 Okt 2015 21:26

Poraz su zabeležili i rukometaši - RK Partizan - MRK Crvena zvezda 20:22.

Zato su nas obradovali ragbisti koji su osvojili Kup Srbije savladavši Crvenu zvezdu 21:13.



offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Zahvaljujući pre svega očajnoj medijskoj propraćenosti hokeja na ledu u Srbiji, promaklo mi je da su hokejaši Partizana otputovali u poljski Tihi, gde učestvuju u drugoj rundi Kontinental kupa u okviru grupe C.

Crno-beli, trećeplasirani u prvoj rundi na beogradskom turniru, zauzeli su mesto sofijskog CSKA i istanbulskog Zejtinburnua, a koji su odustali od takmičenja iz finansijskih razloga. Pokazalo se da je konkurencija u toj fazi takmičenja ipak preveliki zalogaj za inače oslabljeni sastav Partizana, koji nastupa bez četvorice reprezentativaca i još nekoliko standardnih iigrača. U prva dva kola pretrpljeni su ubedljivi porazi od domaćeg GSK 0:26 i od engleskog Koventri Blejz 1:12. Preostao je još samo meč za prestiž protiv rumunskog Dunarea Galaci koji će biti odigran u nedelju.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 27 Okt 2015 20:17

Vaterpolisti Partizana sutra počinju takmičenje u LEN Ligi šampiona. U utakmici prvog kola grupe B, crno-beli će od 20:00 dočekati mađarskog šampiona Solnok.

Boje Solnoka ove godine pored nekoliko mađarskih reprezentativaca brane i tri bivša igrača Partizana i reprezentativci Srbije Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

U grupi B nalaze još i evropski prvak Pro Reko, dubrovački Jug, Galatasaraj, kao i još jedan mađarski predstavnik OSC Budimpešta, dok se u grupi A nalaze Barseloneta, Jadran Herceg Novi, mađarski Eger, Olimpijakos, riječko Primorje i berlinski Špandau 04.

Dopuna: 29 Okt 2015 10:34

Vaterpolisti Partizana, inače najmlađa ekipa ovogodišnje LEN Lige šampiona, poraženi su u prvom kolu grupe B od Solnoka 9:14. Najbolji u timu domaćih, po običaju, bio je Gavril Subotić sa četiri pogotka što ipak nije bilo dovoljno da bi bio savladan prvak Mađarske.

U narednom kolu, 11. novembra, crno-bele očekuje verovatno najteže iskušenje ove sezone, kada će ih dočekati aktuelni prvak Evrope Pro Reko. Ekipa je sastavljena od reprezentativaca Italije, Španije, Francuske, a u timu ove godine igraju i naši reprezentativci Filip Filipović, Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Duško Pijetlović, kao i reprezentativac Crne Gore Aleksandar Ivović i Hrvatske Sandro Sukno.

http://www.prorecco.it/squadre/prima-squadra.1.html

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Novi predsednik JSD Partizan je Milorad Vučelić, potpredsednik UO fudbalskog kluba, a na tom mestu nasledio je legendarnog košarkaškog trenera Duška Vujoševića.

S obzirom na to da je takav scenario praktično bio očekivan, ne mogu da kažem da je ovo moj prvi utisak... GUZ - Glavom U Zid ... već ''samo'' utisak, tim pre što su u UO JSD Partizan sele i takve ''gromade'' od sportskih radnika poput predsednika FK Zorana Popovića ili generalnog direktora FK Miloša Vazure... svi predsednikovi ljudi... Evil or Very Mad

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 01 Nov 2015 9:11

Vaterpolisti Partizana su u utakmici 5. kola Regionalne lige u derbiju na papiru savladali BVK Crvena zvezda 15:3 (4:0, 4:1, 3:1, 4:1). Statistika kaže da je to rekordna pobeda u susretima večitih rivala. Crno-beli trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa 10 bodova, iza dubrovačkog Juga sa maksimalnih 15 i riječkog Primorja i Jadrana iz Herceg Novog sa 12, uz meč manje Riječana. U šestom kolu, 6, novembra, Partizan će ugostiti ekipu vodećeg Juga.

Rukometaši su u 7. kolu domaćeg prvenstva na gostovanju savladali kragujevački Radnički 28:24 (15:10). Nakon nepotpunog kola, Partizan zauzima treće mesto sa 10 bodova, jednim manjem od vodećih MRK Crvena zvezda i šabačke Metaloplastike, s tim da Beograđani trenutno imaju meč manje. Rival Partizana u 8. kolu na domaćem terenu biće upravo Metaloplastika.

Prvu pobedu ostvarili su i odbojkaši crno-belih, koji su u drugom kolu prvenstva bili bolji od Inđije 3:1 (27:25, 25:23, 18:25, 25:23).

Dopuna: 02 Nov 2015 14:15

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 07 Nov 2015 12:29

Poraz vaterpolista u 7. kolu Regionalne lige od dubrovačkog Juga - 6:8.
Šteta je što momci nisu imali snage i iskustva da nakon furioznog starta i vođstva 3:0 iskontrolišu meč do kraja. Jug je, sa druge strane, kao tim sastavljen od nekoliko hrvatskih i dvojice španskih reprezentativaca, opravdao ulogu favorita u ovom meču.

Hokejaši su prošlog vikenda okončali svoj nastup u ovosezonskom izdanju Kontinental kupa. Nakon teških poraza od poljskog GKS Tihija i britanskog Koventri Blejza, nije mnogo bolje bilo ni u trećem meču gde je crno-bele oklopnike savladala rumunska Dunarea Galaci 1:10. Iako ekipa nije nastupala u kompletnom sastavu, plasman Partizana samo je još jednom pokazao trenutni položaj srpskog klupskog hokeja u Evropi.

Dopuna: 07 Nov 2015 23:17

Poraz odbojkaša u 3. kolu nacionalnog prvenstva na gostovanju u Novom Pazaru 0:3. Ako je suditi prema zvaničnoj statistici pružili smo ozbiljniji otpor samo u trećem setu... Idemo dalje...

Dopuna: 08 Nov 2015 22:00

Nakon samo dva dana vaterpolisti su odigrali i meč 8. kola Regionalne lige i, nažalost, zabeležili još jedan poraz. Bolji od crno-belih bio je Jadran iz Herceg Novog - 11:13.

Za razliku od meča protiv Juga u prethodnom kolu, Partizan je slabo počeo i bio primoran da juri rezultat. Početkom poslednjeg perioda delovalo je da će u tome čak i uspeti, ali je iskusniji sastav Novljana ipak uspeo da prelomi i reši meč u svoju korist.

Kroz tri dana Partizan u drugom kolu LEN Lige šampiona gostuje trenutno verovatno najjačem timu sveta, italijanskom Pro Reku.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Intervju Duška Vujoševića Radiju Slobodna Evropa
Citat:... Mislim da bi stvarno bila velika greška, a postoje razmišljanja o promeni imena, da se „jugoslovensko“ isključi iz Partizana... Deo društva, deo politike, a ima i nekih ljudi koji su u klubu, a koji razmišljaju na takav način. Nisam siguran da ne shvataju kolika bi to bila greška i koliko bi time Partizan izgubio...

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 12 Nov 2015 0:21

Očekivan, ali možda neočekivano visok poraz u drugom kolu LEN Lige šampiona od Pro Reka - 3:15.

Najmlađi tim Lige šampiona oslabljen neigranjem Jakšića bio je ravnopravan takmac samo u uvodnih nekoliko minuta, nakon čega je iskusni italijanski sastav preuzeo kontrolu i bez većih problema priveo susret kraju.

Partizan će u trećem kolu 28. novembra biti domaćin istanbulskom Galatasaraju, ali će prethodno u 9. kolu Regionalne lige 20. novembra gostovati splitskom Mornaru.

Dopuna: 14 Nov 2015 14:06

Pobeda odbojkaša u četvrtom kolu nacionalnog prvenstva nad kraljevačkom Ribnicom. Iako maksimalna, 3:0, rezultat po setovima pokazuje da je to bio izuzetno težak meč - 25:22, 25:23, 25:22.

Trenutno, nakon nekompletnog kola, mladi sastav crno-belih se, sa polovičnim učinkom, nalazi u sredini tabele. U sledećem kolu, Partizan gostuje Nišu, koji je u ovom kolu doživeo prvi poraz.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

Rukometaši su sinoć u derbiju osmog kola Superlige Srbije na svom parketu remizirali sa još uvek jedinom neporaženom ekipom Metaloplastike - 20:20 (9:9).

Utakmicu su obeležili izjednačeni rivali, lepa atmosfera koju su stvorili Grobari, ali i, na žalost, sudijski tandem Kovač - Milosavljević, koji su, koliko sam shvatio izveštaje u medijima, tokom meča dosudili nesrazmerno veći broj isključenja Šapčanima, a onda u finišu meča ''peglali statistiku'' i nakon vođstva Partizana 20:16 u 56. minutu, do kraja dosudili šest isključenja crno-belima!? Bilo bi lepo ako je neko bio na Banjici da prenese lične utiske i potvrdi ili ospori prethodne redove...

U devetom kolu Partizan će u četvrtak 19. novembra gostovati trenutno šestoplasiranoj Moravi iz Velike Plane. Partizan trenutno zauzima četvrtu poziciju, sa dva boda manje od vodećeg dvojca MRK Crvena zvezda/Sloga (Požega), odnosno bodom manje od Metaloplastike.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 846 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 5 sakrivenih i 799 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bankulen, Battlehammer, Belac91, bladesu, cavatina, cenejac111, darios, darkangel, Denaya, doktor1964, draganca, dulleo, FileFinder, ILGromovnik, JOntra, ladro, mercedesamg, Mercury, mikrimaus, Milenaaa, Milometer, milutin134, MiroslavD, Mixelotti, mrav pesadinac, Ne doznajem se u oružje, nemkea71, nuke92, Parker, pein, Ripanjac, slonic_tonic, Srky Boy, ss10, Stanlio, Stoilkovic, suton, vathra, YU-UKI, zillbg, |_MeD_|, Živković