JSD Partizan

7

JSD Partizan

offline
  • Sloboda ili ništa.
  • Pridružio: 05 Jan 2014
  • Poruke: 2077

А било ми је вријеме и овдје да упаднем. Mr. Green

Нисам хтио да се оглашавам док смо били као СД на дну. Сада када видим зраке сунца, ето ме. Laughing

Живи били па видјели, ову циганију има да косимо у свим спортовима седеће сезоне. Cool



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

GrobarRomanticar ::... на дну...E, jedino se sa ovim ne mogu i nikada neću složiti...



offline
  • Sloboda ili ništa.
  • Pridružio: 05 Jan 2014
  • Poruke: 2077

Јесмо Sky, јесмо. Прошле сезоне смо организовали ревијалне утакмице за помоћ Хокејашком клубу и дали им паре да купе 3 играча. Ватерполо...да нема Владе вјероватно би били угашени. Сада и за ватерполо спремамо ревијални. Рукомет... од Гробара и дан данас зависе њихова примања ( продаја карата ). Кошарка, шта рећи, извукли смо се на Гробарску љубав, и Џилета... Фудбал нећу да причам. Да занемаримо резултате, у управу нам седе већи цигани од цигана. Дужни смо 20 милиона, краде ко стигне и са трибине и из фотеља.

Партизан никада на дну неће бити само ради својих навијача. Видео би шта би било са кошарком ове се сезоне да је на свакој утакмици празна хала била...

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Znam da je teško... još teže kad pročitam to iz pera ljudi u čiju reč ne sumnjam... ali, da citiram jednog velikog čoveka:Citat:Realnost nije briga na koju se obaziremo.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 20 Mar 2016 9:48

Одбојкаши су се пласирали у полуфинале плеј-офа пошто су и у другом мечу четвртфинала били бољи од Ниша - 3:0 (25:21, 25:16, 25:19).


(фото: Спортски журнал)

Према извештајима, био је то меч у којем се питање победника практично ни у једном тренутку није постављало. Противник црно-белих у полуфиналу биће бољи из дуела актуелног првака Црвене звезде и крагујевачког Радничког, што највероватније значи нови сусрет са вечитим ривалом.

Dopuna: 20 Mar 2016 21:23

У ишчекивању наставка финалне серије плеј-офа у хокеју на леду, испустио сам из вида последње 18. коло рукометне Суперлиге у којем је Партизан савладао Мораву из Велике Плане резултатом 41:33 и на крају прве фазе националног првенства заузео четврто место.

У плеј-офу ће, поред црно-белих и три првопласиране екипе МРК Црвена звезда, шабачке Металопластике и Слоге из Пожеге наступити и актуелни шампион Србије, новосадска Војводина и суботички Спартак који су наступали у регионалној СЕХА лиги.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 20 Mar 2016 21:45

А сада нешто што заслужује посебан пост... Zagrljaj

Хокејаши Партизана су златним голом у продужетку четвртог меча финала плеј-офа савладали СКХЛ Црвена звезда резулатом 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 1:0), односно 3:1 у финалној серији (5:4, 3:5, 6:1, 3:2) и тако по 11. узастопни, односно укупно 20. пут постали национални шампиони.


(фото: ХК Партизан)

У очекивано тврдом и обострано доста нервозном мечу Партизан је, као и у другом мечу серије, дозволио ривалу иницијативу која је произвела већи број удараца ка голу и донела вођство СКХЛ у другој трећини. Ипак, у трећем периоду након сјајне асистенције руског интернационалца Кривова, његов земљак Жуков реализовао је контру за изједначење, да би на шест минута до краја правом бравуром трећи Рус у редовима црно-белих Власов донео предност и потпуно преокренуо резултат. СКХЛ је заиграо на све или ништа у завршници, повукао голмана са леда и убацио шестог играча. Таква тактика донела је резултат и изједначење које на минут и по до краја није успео да спречи још један Рус у редовима Партизана, сјајни голман Трифонов.

Ушло се затим у продужетак у којем је, у трећем минуту и након асистенције капитена Миловановића, Филиповић променио правац пака и преварио Словака на голу СКХЛ Хричину, чиме је Партизан одбранио титулу првака.


(фото: Мондо)

Dopuna: 20 Mar 2016 22:42

... умало да заборавим...

Момци који су поред Партизановог имена уписали 20. златну звездицу су: Алексеј Трифонов, Милан Луковић, Матија Ганић, Марко Бркушанин, Борис Габрић, Ненад Јанковић, Драган Комазец, Стјепан Кривов, Алекса Луковић, Миодраг Павловић, Срђан Ристић, Огњен Стојиљковић, Игор Зубов, Бобан Чуковић, Димитрије Филиповић, капитен Марко Миловановић, Лав Митић, Лазар Новаковић, Павле Огризовић, Ненад Раковић, Ђорђије Терзић, Јевгениј Власов, Антон Жуков и тренер Никола Бера.

offline
  • Sloboda ili ništa.
  • Pridružio: 05 Jan 2014
  • Poruke: 2077

Napisano: 21 Mar 2016 10:26

То је то. Идемо даље. Одбојка, рукомет, кошарка... Ziveli

Dopuna: 21 Mar 2016 11:59

Нажалост, нисам био јуче у леденој дворани, нисам био у БГ-у... али ево како је то изгледало након завршетка меча. Рекло би се да је било сјајно ! Браво Партизан, браво Гробари !



Dopuna: 21 Mar 2016 17:02

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 25 Mar 2016 19:10

Наш прослављени драмски писац и редитељ Душан Ковачевић о томе шта за њега представља Партизан:



Dopuna: 25 Mar 2016 19:16

... заборавих да додам: у недељу 27. марта на Бањици се од 19:00 у организацији фондације ''Гробари за нас'' игра ревијална ватерполо утакмица у којој ће се састати две екипе које ће чинити бивши и садашњи асови Партизана, а које ће са клупе водити Слободан Вујасиновић и Игор Милановић


(фото: ВК Партизан)

Сав приход остварен на утакмици биће уплаћен на рачун ВК Партизан.

http://waterpolopartizan.rs/legende-pomazu-partizanu/

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 27 Mar 2016 8:12

У првом колу плеј-офа Првенства Србије, рукометаши Партизана синоћ су на гостовању у Суботици играли нерешено са једним од два учесника Регионалне лиге, Спартаком - 24:24 (12:12).

Домаћин је боље отворио меч, на моменте имао и пет голова предности, али је у финишу првог полувремена Партизан заиграо боље и успео да стигне до изједначења. У наставку је углавном играно ''гол за гол'', с тим да је минимална предност и даље била на страни домаћих. У последњих петнаестак минута Спартак је успевао да оствари +2, али не и да преломи у своју корист. У самој завршници, Партизан је успео да заустави домаће који нису успели да постигну гол у последњих скоро три минута, док су црно-бели стигли до изједначења и првог бода у плеј-офу.

Наредни ривал Партизана биће други учесник Регионалне лиге и актуелни шампион Србије, новосадска Војводина, која је у првом колу, можда и изненађујуће, на гостовању поражена од шабачке Металопластике.

Dopuna: 28 Mar 2016 18:55

На Бањици је јуче, у организацији фондације ''Гробари за нас'' одигран ревијални ватерполо меч у којем су учествовали бивши и садашњи играчи ВК Партизан.

Нисам сигуран да бих добро описао такву ватерполо ревију, тим пре што нисам могао да јој присуствујем, па ћу зато дати најмеродавније линкове

http://waterpolopartizan.rs/vaterpolo-spektakl-na-banjici/
http://waterpolopartizan.rs/revija-gotova-borba-se-nastavlja/

уз пар украдених сличица са официјелног сајта Ватерполо клуба Партизан





Интересантно је да учешће у мечу нису узели актуелни министар спорта Вања Удовичић и секретар за спорт Града Београда Славко Гак, чиме је само још једном потврђен однос актуелних власти према ЈСД Партизан Evil or Very Mad

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8529
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 31 Mar 2016 11:24

Победом и у реваншу над екипом Топличанина из Прокупља резултатом 38:30, рукометаши Партизана обезбедили су пласман на финални турнир Купа Србије. У првом мечу било је 35:32.


(фото: РК Партизан)

Осим црно-белих, на завршни турнир Купа пласирали су се и шабачка Металопластика, као и представници Србије у овогодишњем издању регионалне СЕХА лиге - актуелни шампион и бранилац трофеја Купа, новосадска Војводина, и прошлогодишњи финалиста суботички Спартак.

Dopuna: 03 Apr 2016 13:55

Други реми рукометаша у плеј-офу, овог пута против другог регионалног лигаша и шампиона Србије новосадске Војводине. У доста изједначеном мечу на Бањици било је 27:27.

Након прилично изједначеног већег дела првог полувремена, Партизан је крајем првог и почетком другог дела успео да оствари вођство и од пет голова разлике (19:14). Ипак, већ средином другог полувремена искусни гости успели да се потпуно врате у меч па је до краја поново виђена игра гол-за-гол. Интересантно је да су у последњих више од два минута мреже на обе стране остале нетакнуте.

Наредни ривал црно-белих биће МРК Црвена звезда.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1038 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 4 sakrivenih i 991 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Apok, Ben Roj, Bobrock1, BORUTUS, Centauro, Denaya, Dorcolac, draganca, dushan, esx66, Frunze, goxin, hatman, HrcAk47, kunktator, laganini123, ljuba, Lucije Kvint, mercedesamg, Metanoja, MiG-29M2, MrNo, ostoja, pein, Pohovani_00, Rakenica, RJ, ruma, sasa87, Srle993, stalja, stegonosa, TheBeastOfMG, Trpe Grozni, vathra, virked, Vlajman1957, voja64, vukovi, YugoSlav, Zikapk, zixmix, 1107