JSD Partizan

58

JSD Partizan

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 05 Nov 2022 15:46

Pobeda rukometaša u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija Kupa Evrope.

Crno-beli su kao formalni gosti (meč je igran u Beogradu) savladali H71 sa Farskih ostrva rezultatom 27:21. Revanš se igra u nedelju...

***

Ragbisti su u odloženom meču 3. kola kao gosti savladali Dinamo iz Pančeva rezultatom 46:22.

Dopuna: 05 Nov 2022 22:40

Dobri rezultati Odbojkaškog kluba poslednjih dana...

I muška i ženska sekcija plasirale su se u polufinale Kupa Srbije. Momci su bili bolji od Spartaka Ljig 3:1, a osim crno-belih u polufinalu su i Vojvodina, kragujevački Radničlki i Mladi radnik iz Požarevca. Devojke su savladale Omladinac iz Novih Banovaca 3:1, tim koji je prethodno elimisao Crvenu zvezdu, a plasman u završnicu obezbedili su još Jedinstvo iz Stare Pazove, Železničar Lajkovac i Ub.

U Superligi, momci su se ponovo, po drugi put u pet dana, sastali sa Ljižanima i slavili identičnim rezultatom kao i kupu, 3:1, i nakon nekompletnog četvrtog kola sa skorom 3/1 i devet bodova dele vrh sa ekipom Crvene zvezde, dok isti učinak, ali i bod manje imaju Vojvodina i požarevački Mladi radnik. U zavisnosti od rezultata poslednje utakmice, Partizanu i Zvezdi možda se na samom vrhu pridruže Ribnica Kraljevo ili subotički Spartak. Sledeći rival crno-belih biće Radnički Kragujevac.

Devojke su u prvenstvu stigle do prvog uspeha, u gostima je savladana Batajnica 3:1, čime se ekipa pomerila ka središnjem delu tabele. U sledećem kolu crno-bele će ugostiti ekipu Novog Sada.

***

Siguran trijumf vaterpolista, Partizan - Valis Valjevo 17:10. Meč je praktično odlučen već u prvoj četvrtini koju su crno-beli dobili 5:1 nakon čega su uglavnom povećavali prednost nasd rivalom.

Posle 4. kola, Partizan sa učinkom 3/1 deli 2. do 4. mesta sa ekipama Novog Beograda i Šapca. U 5. kolu Partizan gostuje filijali Novog Beograda, Vukovima NBG.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 08 Nov 2022 11:09

Pobeda rukometaša protiv Farana i u revanšu kvalifikacija Kupa Evrope, Partizan - HK71 35:31.

Dopuna: 10 Nov 2022 20:56

Nakon dvomeča sa Faranima, rukometaši su u 7. kolu domaćeg prvenstva savladali u Leskovcu ekipu Dubiočice rezultatom 30:27 i sa učinkom od šest pobeda i jednim porazom i dalje se nalaze pri vrhu tabele.

Sledeći rival Partizana 12. novembra u Beogradu biće novajlija u ligi Topličanin iz Prokuplja.

***

Odbojkaši su u prvom meču šesnaestine finala Kupa CEV kao gosti poraženi od švajcarskog Amrisvila 2:3.

Domaći su poveli 2:0, crno-beli uspeli da izbore taj-brejk, ali ne i više od toga. Iako poraženi, rezultat bi se mogao okarakterisati kao uspešan pošto je Partizan nastupio bez trojice igrača. Za prolazak u narednu fazu neophodno je pobediti u revanšu najmanje 3:1, ili 3:2 uz osvojenih više od osam poena u odnosu na rivala.

Dopuna: 13 Nov 2022 12:45

Pobeda vaterpolista u petom kolu Superlige, savladan je B tim Novog Beograda, Vukovi, rezultatom 13:8. Meč je odlučen do poluvremena, tačnije u drugoj četvrtini koju su crno-beli dobili rezultatom 5:1, a zatim stečeno vođstvo sigurno održali do kraja.

Partizan se uz četiri pobede i poraz i dalje nalazi pri vrhu tabele, a u šestom kolu odmeriće snage sa ekipom Šapca.

***

Poraz košarkašica u neizvesnoj završnici, Partizan - Sloga Požega 69:70.

Ostaje žal, jer su devojke igrale dobro većim delom meča, bile u vođstvu sve do poslednje četvrtine u koju su ušle sa prednošću 54:43, ali i potpuno pale u tih poslednjih deset minuta. Sa učinkom 2/4, crno-bele se nalaze na šestoj poziciji, a u narednom kolu gostuju subotičkom Spartaku.

***

Neuspeh upisuju i odbojkašice koje su takođe na svom terenu poražene od Inđije 2:3. Gošćama su pripala prva dva seta, ali su crno-bele uspele da stignu do izjednačenja. Ipak, bio je to njihov maksimum sinoć...

I odbojkašice imaju 2/4 i trenutno su šeste na tabeli. U sledećem kolu, Partizan gostuje Omladincu u Novim Banovcima.



offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 16 Nov 2022 10:20

Pobeda odbojkaša u zaostaloj utakmici 6. kola, Takovo Gornji Milanovac - Partizan 1:3.

Crno-beli se nalaze na drugom mestu iza Vojvodine, ali uz utakmicu manje, pošto je duel 5. kola protiv Radničkog iz Kragujevca bio odložen. Termin odigravanja tog meča trenutno nije poznat, a u 7. kolu Partizan će se sastati sa Mladim radnikom iz Požarevca.

***

Pobedu su ostvarili i rukometaši koji su rezultatom 35:28 savladali ekipu Topličanina iz Prokuplja.

Crno-beli se nalaze na deobi drugog i trećeg mesta sa novosadskom Vojvodinom, a upravo u narednom kolu sledi i duel sa aktuelnim šampionom na gostujućem terenu.

Dopuna: 17 Nov 2022 12:10

Poraz odbojkaša u revanšu od švajcarskog Amrivila 1:3 i eliminacija iz Kupa CEV.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 21 Nov 2022 7:42

Pobeda odbojkaša nad požarevačkim Mladim radnikom 3:1. Iako su crno-beli uzeli sva tri boda, još jednom se pokazalo da su Požarevljani ekipa sa kojom Partizan poslednjih godina igra vrlo teške mečeve. Gosti su pali tek nakon iscrpljujuća prva dva seta: prvi je pripao crno-belima 28:26, a drugi gostima 31:29! Valja priznati da bi meč možda otišao u drugom smeru da su gosti bili uspešniji i u prvom setu.

Svakako dobra pouka sa povoljnim ishodom mladom i neigranjem trojice igrača još uvek oslabljenom timu Partizana koji i dalje, uz utakmicu manje, drži korak sa vodećom Vojvodinom. U sledećem kolu sledi još jedan, barem prema stanju na tabeli, izazov za crno-bele - gostovanje trećeplasiranoj Ribnici u Kraljevu.

***

Pobedu upisuju i odbojkašice koje su na gostovanju u Novim Banovcima bile bolje od Omladinca 3:1. Devojke se sa skorom od tri pobede i četiri poraza nalaze na šestom mestu, a u sledećem kolu očekuje ih najteži ispit, kada u Beograd stiže aktuelni lider i još uvek neporaženo Jedinstvo iz
Stare Pazove.

***

Poraz rukometaša od aktuelnog prvaka Vojvodine u Novom Sadu, 28:33. Partizan se sa 14 bodova sada nalazi na četvrtom mestu, a u sledećem kolu ugostiće ekipu zrenjaninskog Proletera.

***

Vaterpolisti su u prvoj utakmici 6. kola Superlige savladali Šabac 9:8 i uz utakmicu više od ostalih timova trenutno zauzimaju vodeću poziciju. Sledi gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

Dopuna: 21 Nov 2022 12:44

Ragbisti Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije nakon što su u polufinalu savladali BRK Crvena zvezda rezultatom 18:7.

Očekivano, rival u finalu u kojem će crno-beli braniti trofej kupa osvojen prošle godine, odnosno pokušati da stignu do svog šestog trofeja u kupu, a 18. trofeja u kup takmičenjima Jugoslavije, SCG i Srbije, biće ekipa Rada.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 24 Nov 2022 6:54

Poraz odbojkaša u prvom meču polufinala Kupa Srbije, u Kragujevcu Radnički - Partizan 3:1.

Meč u kojem su crno-beli i doslovno pokazali dva lica. Domaćin je ubedljivo dobio prvi set 25:17, crno-beli su uzvratili još ubedljivije 25:16, ali od tada kao da je samo Radnički bio na terenu - 25:16, 25:9! Loša igra i težak zadatak u revanšu ukoliko crno-beli žele da dođu u priliku da brane trofej kupa osvojen prethodne sezone...

Dopuna: 28 Nov 2022 13:47

Nakon serije slabih rezultata košarkašice su slavile na gostovanju u Subotici ubedljivo savladavši Spartak rezultatom 103:74.

U narednom kolu devojke imaju priliku da dodatno poboljšaju dosadašnji učinak, pošto u Beograd stiže jedan od timova sa dna tabele, Vršac.

***

Za razliku od košarkašica, odbojkaši su prekinuli niz dobrih rezultata i poraženi su na gostovaju Ribnici u Kraljevu 1:3.

Reklo bi se da su prva dva seta odredila tok meča, pošto su u oba crno-beli pali na razliku (23:25, 28:30). Sa skorom 5/2 Partizan pada na četvrto mesto, doduše još uvek uz utakmicu manje. Rival u narednom kolu biće subotički Spartak u Beogradu.

***

Poraz su pretrpele i odbojkašice, 0:3, ali teško da je iko očekivao da prirede čudo i savladaju vodeći i još uvek neporaženi tim Jedinstva iz Stare Pazove.

Devojke se sa 3/5 i dalje nalaze u sredini tabele, a ukoliko žele da dodatno učvrste tu pozicju, u sledećem kolu moraju savladati ekipu Srema u Sremskoj Mitrovici.

***

Vaterpolisti su proteklog vikenda igrali drugi turnir Regionalne Premijer lige.

Najpre su poraženi od snažnog dubrovačkog Juga 12:17, potom su u u finišu ispustili pobedu protiv Jadrana iz Herceg Novog 14:14, da bi na kraju protiv kotorskog Primorca u poslednjoj četvrtini preokrenuli i iz minusa od dva gola stigli do pobede 6:4.

Nakon pet odigranih mečeva, Partizan se trenutno nalazi na osmom mestu Regionalne lige.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 02 Dec 2022 12:19

Rukometaši su u jednom od prvih mečeva 11. kola savladali Kikindu 30:23 i sa 18 bodova i dalje se nalaze na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of, trenutno udobnih šest bodova, ali i utakmicom više od prvog pratioca MRK Crvena zvezda.

U sledećem kolu, crno-beli se sastaju sa gradskim rivalom Obilićem, ali prethodno ih čekaju obaveze u EHF kupu gde se u prvoj utakmici šesnaestine finala sastaju sa slovenačkim Gorenjem.

***

Vaterpolisti su u prvoj utakmici osmine finala Kupa Evrope savladali grčki Panionios reultatom 12:11. Svaka pobeda vredna je ovom i ove godine podmlađenom sastavu, ali ostaje žal što nije izražena većom razlikom koja bi garantovala mirniji put u Atinu, tim pre pošto je Partizan silovito započeo meč i na startu vodio sa 5:0(!), ali nije uspeo da održi ritam...

***

Odbojkaši su pre nekoliko dana u zaostalom meču 5. kola savladali kragujevački Radnički 3:0 i sada se nalaze na drugom mestu sa pobedom i dva boda manje od lidera Vojvodine.

Upravo će aktuelni šampion 9. decembra u Novom Sadu biti naredni rival crno-belih...

Dopuna: 04 Dec 2022 0:26

Odbojkašice su savladale Srem u Sremskoj Mitrovici 3:1 i sa učinkom 4/5, ali i četiri boda više od Spartaka iz Subotice sa istim odnoso pobeda i poraza ostaju na šestom mestu Superlige.

Rival u 10. kolu u Beogradu biće upravo Subotičanke.

***

Košarkašice su ubedljivo savladale ekipu Vršca 91:46 i sa skorom 4/4 ostaju u sredini tabele.

U 9. kolu sledi gostovanje ekipi Novosadske ŽKA.

***

Vaterpolisti su kao gosti savladali Vojvodinu 13:8 i sa 12 bodova, koliko ima i drugoplasirani Novi Beograd, čvrsto drže treću poziciju, sa bodom manje od vodećeg Radničkog iz Kragujevca, odnosno tri više od BVK Crvena zvezda.

U sledećem kolu crno-beli gostuju Proleteru u Zrenjaninu.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Napisano: 06 Dec 2022 8:09

Poraz rukometaša u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa EHF, Gorenje - Partizan 28:20.

Dopuna: 10 Dec 2022 10:55

Poraz odbojkaša u Novom Sadu, Vojvodina - Partizan 3:0.

Reklo bi se da je prvi set odlučio meč, pošto je u njemu viđeno najviše vatre. Domaćin je uspeo da dobije taj period 29:27, nakom čega crno-beli kao da su potonuli i u nastavku relativno lako kapitulirali 25:20, 25:18.

Partizan se nakon 10. kola sada nalazi na četvrtom mestu sa učinkom 6/3 i 18 bodova, ali i utakmicom manje. Sledeći rival crno-belih trebalo bi da bude Crvena zvezda 16. decembra, s tim da još uvek nije poznat termin odigravanja zaostalog meča 9. kola sa Spartakom iz Subotice u Beogradu.

Dopuna: 14 Dec 2022 11:24

Pobeda rukometaša u revanšu Kupa EHF nad Gorenjem 29:27, dovoljna samo za častan oproštaj od takmičenja.

***

Pobeda košarkašica u Novom Sadu, ŽKA - Partizan 65:85.

Devojke su trećom uzastopnom pobedom stigle do skora 5/4 i trenutno pete pozicije, a u narednom kolu ugosotiće ekipu Crvene zvezde.

***

Pomalo neočekivan poraz odbojkašica koje su na svom parketu poražene od Spartaka iz Subotice 0:3. Devojke sada imaju skor 4/6 i nalaze se na sedmoj poziciji. Interesantno je da Subotičanke koje se nalaze poziciju ispred imaju bod manje, ali i pobedu više koja je primarni kriterijum za rangiranje.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Porazi košarkašica u duelima sa Crvenom zvezdom 61:84 i Vojvodinom 70:96.

Crno-bele kalendarsku godinu i polusezonu okončavaju na osmom mestu sa učinkom 5/6. Šampionat se nastavlja 14. januara kada Partizan gostuje šabačkoj Dugi.

***

Odbojkaši su u derbiju poraženi od Crvene zvezde 2:3 i uz meč manje pred kraj prvog dela prvenstva nalaze se na petom mestu sa skorom 6/4 i 19 bodova. Još uvek nije poznato kada će biti odigran taj zaostali meč devetog kola sa subotičkm Spartakom, a kalendarsku godinu Partizan bi trebalo da okonča najpre utakmicom 12. kola protiv Novog Sada, a zatim i revanš utakmicom polufinala Kupa Srbije protiv kragujevačkog Radničkog u Beogradu (prvi meč 1:3).

***

Poraz odbojkašica od Železničara u Lajkovcu 0:3. Devojke koje se trenutno nalaze na osmom mestu sa skorm 4/7, do kraja godine očekuju još dueli u prvenstvu sa Crvenom zvezdom, odnosno u Kupu Srbije protiv Uba (prvi meč 1:3).

***

Rukometaši su savladali gradskog rivala Obilić 32:27, a zatim poraženi u Pančevu od Dinama 25:30. Na kraju prvog dela ligaškog takmičenja crno-beli su na četvrtom mestu sa 20 bodova, a prvenstvene obaveze nastavljaju se 4. februara kada će Partizan gostovati Radničkom u Kragujevcu.

***

Vaterpolisti su okončali učešće u LEN kupu pošto su poraženi u revanšu od Panionisa 8:12. Značajno iskustvo za po ko zna koji put podmlađen sastav, uz podsećanje da je dobra prilika ispuštena zapravo još u prvom meču u Beogradu koji je Partizan dobio 12:11, ali i ispustio prednost od pet golova razlike.

Usledio je zatim poraz u prvenstvu od Novog Beograda 7:14, pa crno-beli kraj prvog dela prvenstva dočekuju kao trećeplasirani, iza Radničkog i Novobeograđana.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Ispravka, košarkašice su u međuvremenu odigale još jednu utakmicu, pa će praznike i zimsku pauzu dočekati na osmom mestu nakon što su u 12. kolu savladale kragujevački Radnički 92:62.

Prvenstvo se nastavlja 14. januara kada crno-bele gostuju Dugi u Šapcu.

***

Odbojkaši su, teže nego što se očekivalo, savladali ekipu Novog Sada 3:2. Crno-beli su dobili prvi set, ali su borbeni gosti preokrenuli na 1:2. Ipak, iznenađenje je sprečeno, pa Partizan ide na prvenstvenu pauzu na petom mestu uz meč manje. Sledi, do kraja godine, revanš polufinala kupa sa Radnčkim iz Kragujevca.

Prvenstvo se nastavlja 20. januara kada će crno-beli ugostiti ekipu Jedinstva iz Stare Pazove.

***

Odbojkašice su kao gošće poražene od Crvene zvezde 0:3 i kalendarsku godinu okončavaju na osmom mestu.

Nastavak prvenstva sledi 20. januara kada će devojke biti domaćin ekipi Uba.

offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8481
  • Gde živiš: Esgaroth

Odbojkaši su u revanšu polufinala Kupa Srbije savladali kragujevački Radnički 3:0 (prvi meč 1:3) i plasirali se u finale u kojem će pokušati da odbrane trofej osvojen prošle godine.

Rival u finalu biće aktuelni šampion Vojvodina, koja je u dva meča bila bolja od Mladog radnika iz Požarevca (3:0, 1:3).

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 681 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 5 sakrivenih i 655 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, AMCXXL, Areal84, babaroga, bozomotika, Dimitrise93, Georgius, havoc995, helen1, janbo, ljuba, Marko Marković, mnn2, nenad81, pein, Romibrat, Srle993, trajkoni018, Trpe Grozni, VP6919, 125