Poslao: 19 Mar 2013 11:29
|
offline
- Aleksandar736

- Počasni građanin
- Pridružio: 04 Mar 2012
- Poruke: 903
|
Cena se u srbiji krece od 100do200 dinara u proseku, zavisi..
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 23 Mar 2013 20:42
|
offline
- Aleksandar736

- Počasni građanin
- Pridružio: 04 Mar 2012
- Poruke: 903
|
Kupio sam pre neki dan psenicne pahuljice malo za promenu.
60dinara 250grama, nije lose. Ali mi ukus ne odgovara, tacnije nema nikakvog ukusa.
|
|
|
|
Poslao: 01 Apr 2013 19:02
|
offline
- Pridružio: 16 Okt 2012
- Poruke: 87
|
ja sam jeo neke jecmene izgledaju isto kao ovsene ali ukus nikakaav,mada navikao sam na ovas u pocetku su mi bile bas bljutave i odbojne a sada kada znam da ih spremim na 100 nacina exttra su
|
|
|
|
Poslao: 20 Apr 2013 17:30
|
offline
- m4rk0

- Administrator
- Administrator tech foruma
- Marko Vasić
- Gladijator - Maximus Decimus Meridius
- Pridružio: 14 Jan 2005
- Poruke: 15766
- Gde živiš: Majur (Colosseum)
|
Preporucljivo je minimum 20 minuta (ja sam poceo da praktikujem i 40min) da stoje potopljene u nekoj tekucini (mleko, jogurt..., zavisi sa cime jedete) jer na taj nacin dovoljno nabubre i omeksaju, poboljsa im se ukus i sto je najvaznije - smanjuje se mogucnost stomacnih tegoba. Takodje, kada ih jedete, nemojte halapljivo gutati, vec ih sa uzivanjem gustirajte jer prebrza konzumacija moze da izazove gasove.
|
|
|
|
Poslao: 21 Apr 2013 14:52
|
offline
- bb0 kosarkas

- Ugledni građanin
- Pridružio: 26 Jun 2012
- Poruke: 323
- Gde živiš: Pionir,Spens
|
za nas su bolje prirodne pahuljice a ne musli zar ne? ja mesam ovsene i jos neke razne sad se ne secam imena stao mi mozak.ukus extra
|
|
|
|
Poslao: 21 Apr 2013 20:09
|
offline
- m4rk0

- Administrator
- Administrator tech foruma
- Marko Vasić
- Gladijator - Maximus Decimus Meridius
- Pridružio: 14 Jan 2005
- Poruke: 15766
- Gde živiš: Majur (Colosseum)
|
U musli dodaju razne ukuse i razne stvari, ja sam pre za ciste zobene pahuljice i to u rinfuzi.
|
|
|
|
Poslao: 21 Apr 2013 20:14
|
offline
- Conte7

- Ugledni građanin
- Pridružio: 18 Jan 2012
- Poruke: 477
|
Ja bih kao jedinu manu mozda izdvojio to što treba dosta vremena za pripremu. Marko je gore pomenuo koliko treba da stoje nakon što se mlijeko uspe, a to nije malo.
|
|
|
|
Poslao: 21 Apr 2013 21:05
|
offline
- branko62

- Elitni građanin
- Pridružio: 16 Mar 2008
- Poruke: 1567
- Gde živiš: Novi Sad
|
Toliko pisete o pahuljicama da sam jutros prelio ovsene pahuljice jogurtom, dodao suvog grozdja i pola kasike meda.
Bilo je divno !
|
|
|
|
Poslao: 21 Apr 2013 22:03
|
offline
- Pridružio: 02 Maj 2012
- Poruke: 368
|
E, super sto naidjoh na ovu temu. Ranije sam jeo te pahuljice - nisam obracao paznju dal su ovsene ili psenicne... al su bile ukusne.
m4rk0 ::Preporucljivo je minimum 20 minuta ...
Ma ostavi se da prenoce - priprema uvece, ujutro se jedu.
|
|
|
|