Idealan dorucak - zobene pahuljice

3

Idealan dorucak - zobene pahuljice

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Cena se u srbiji krece od 100do200 dinara u proseku, zavisi..



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • mcrule  Male
  • Legendarni građanin
  • Michael
  • Spy[Covert OPS], Gathering Intel/Info & The Ultimate Like Master[@ MyCity]
  • Pridružio: 21 Feb 2010
  • Poruke: 16934
  • Gde živiš: 43.6426°N 79.3871°W

E Mare, probao sam sad samo ovsene pahuljice, kao sto si i preporucio, znaci nikakav musli, i brate mili odmah se oseti razlika. Very Happy Super je i prija mi, cak sam bio sit jedno 2-3 sata, sto je meni i dovoljno a, ne ko kod muslija za pola sata.
Stavio sam uz mleko, med takodje i cimet.


Ziveli



offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Kupio sam pre neki dan psenicne pahuljice malo za promenu.
60dinara 250grama, nije lose. Ali mi ukus ne odgovara, tacnije nema nikakvog ukusa.

offline
  • Pridružio: 16 Okt 2012
  • Poruke: 87

ja sam jeo neke jecmene izgledaju isto kao ovsene ali ukus nikakaav,mada navikao sam na ovas u pocetku su mi bile bas bljutave i odbojne a sada kada znam da ih spremim na 100 nacina exttra su

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Preporucljivo je minimum 20 minuta (ja sam poceo da praktikujem i 40min) da stoje potopljene u nekoj tekucini (mleko, jogurt..., zavisi sa cime jedete) jer na taj nacin dovoljno nabubre i omeksaju, poboljsa im se ukus i sto je najvaznije - smanjuje se mogucnost stomacnih tegoba. Takodje, kada ih jedete, nemojte halapljivo gutati, vec ih sa uzivanjem gustirajte jer prebrza konzumacija moze da izazove gasove.

offline
  • Kosarkas
  • Pridružio: 26 Jun 2012
  • Poruke: 323
  • Gde živiš: Pionir,Spens

za nas su bolje prirodne pahuljice a ne musli zar ne? ja mesam ovsene i jos neke razne sad se ne secam imena stao mi mozak.ukus extra Ziveli

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

U musli dodaju razne ukuse i razne stvari, ja sam pre za ciste zobene pahuljice i to u rinfuzi.

offline
  • Pridružio: 18 Jan 2012
  • Poruke: 477

Ja bih kao jedinu manu mozda izdvojio to što treba dosta vremena za pripremu. Marko je gore pomenuo koliko treba da stoje nakon što se mlijeko uspe, a to nije malo.

offline
  • Pridružio: 16 Mar 2008
  • Poruke: 1567
  • Gde živiš: Novi Sad

Toliko pisete o pahuljicama da sam jutros prelio ovsene pahuljice jogurtom, dodao suvog grozdja i pola kasike meda.
Bilo je divno !

offline
  • Pridružio: 02 Maj 2012
  • Poruke: 368

E, super sto naidjoh na ovu temu. Smajli Ranije sam jeo te pahuljice - nisam obracao paznju dal su ovsene ili psenicne... al su bile ukusne.
m4rk0 ::Preporucljivo je minimum 20 minuta ...
Ma ostavi se da prenoce - priprema uvece, ujutro se jedu. Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 934 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 4 sakrivenih i 905 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, _Rade, Bobrock1, bojank, cikadeda, Dimitrije Paunovic, Djordje29, DPera, dragoljub11987, HrcAk47, ILGromovnik, Karla, kjkszpj, Kriglord, krkalon, Krvava Devetka, MilosKop, Nemanja.M, powSrb, raykan, Shilok, slonic_tonic, sovanova95, styg, zlaya011